Na male ekrane vraća se najzabavniji plesno pjevački show!

 Brojni glumci, pjevači i zabavljači kroz proteklih pet sezona imitirali su brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. U novoj sezoni, od nedjelje 8.ožujka, novih osmero natjecatelja zabavit će publiku atraktivnim transformacijama, ovaj put u novom studiju, ispred nove postave žirija, a kroz 13 emisija vodit će nas i novi voditelji.

U jedinstvenom izazovu utjelovljenja nekih od najvećih glazbenih legendi u šestoj sezoni okušat će se osam kandidata, zvučna imena hrvatske showbiz scene: Lu Jakelić, Pavao Fabijan Medvešek, Lana Klingor Mihić, Marina Orsag, Marko Braić, Neda Parmać, Mario Valentić i Siniša Ružić.

 Svi oni morat će prvenstveno osvojiti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji će ih ocjenjivati i rangirati na bodovnoj ljestvici. Više o članovima žirija pogledajte OVDJE

Svaki nastup najavit će novi voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput.

Kandidati će prije nastupa morati proći zahtjevan proces transformacije, potom stati na binu najzabavnijeg showa u Hrvatskoj i dati sve od sebe da bude što sličniji originalu!

 Velik tim šminkera i maskera, kostimografi, vokalne trenerice, plesni i dramski trener pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjerniji originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj koji skupi najviše bodova, što od strane žirija, što od kolega kandidata.

Nova sezona donosi i konceptualne promjene, ali i novi studio veličine 2500 m2 u kojem će atraktivnosti nastupa doprinijeti i 120 m2 video walla.

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac, te plesni i dramski trener Igor Barberić pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva.

Ovaj zabavni show je i humanitarnog karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10 000 kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru. Trinaesta emisija showa donijet će glavnu donaciju od 40 000 kuna, ali i dati šestog pobjednika showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Do tada kandidate čeka niz zahtjevnih transformacija, urnebesnih nastupa i zahtjevnih priprema.

Odmah žestoko! Marko Braić i Lu Jakelić odmjerili snage u prvoj TLZP glazbenoj igri

Svih pet sezona emitiranja show ''Tvoje lice zvuči'' pomeo je konkurenciju i zabavio gledatelje diljem zemlje. Show je ujedno i humanitarnog karaktera te je do sada ostvareno čak 65 donacija raznim humanitarnim udrugama diljem Hrvatske.

Pobjednik prve sezone ovog zabavnog, feel good, plesno pjevačkog formata bio je Mario Petreković, u drugoj sezoni pobjedu je odnio Saša Lozar, u trećoj Damir Kedžo, pobjednica četvrte sezone bila je Nives Celzijus, a potom Maja Bajamić.

Show koji je osvojio hrvatsku publiku s pet sezona te koji kontinuirano osvaja gledatelje diljem svijeta te ostvaruje veliki uspjeh, dolazi iz kreativne radionice ''EndemolShine Group'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća.

Produkcija popularnog jedinstvenog showa donosi u šestoj sezoni i promjene u sadržaju emisije, kao i ostala osvježenja ovog hit formata prepunog zabavnih glazbeno scenskih nastupa koji će zasigurno i ovog proljeća prikovati gledatelje jednom tjedno u udarnom terminu uz Novu TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju