Koja će tri natjecatelja zauzeti svoja mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Pred vratima je treća polufinalna emisija Supertalenta u kojoj će se nastupiti devet kandidata. Samo je još pola slobodnih mjesta ostalo u finalu Supertalenta nakon što su ulaznice za završnicu showa u drugoj polufinalnoj emisiji osvojili plesači na šipci Ivo i Mia, multi-voicer Mario Zovko i pjevač Kristijan Crnica.

Imena troje novih finalista doznate ćemo u nedjelju na Novoj TV. A do tada se prisjetite audicijskih nastupa kandidata i u anketi na recite čijem se nastupu posebno veselite?

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Na pozornicu Supertalenta vraća se vatrena Ukrajinka Natasha Korotkina koja je na audiciji pokazala jedinstven, nevjerojatan i dosad neviđeni stil trbušnog plesa koji je članove žirija ostavio u šoku i nevjerici. Njezini neobični abdominalni pokreti u kombinaciji s trbušnim plesom i orijentalnim stilom izazvali su senzaciju i divljenje, a o zahtjevnosti njezine točke govori i činjenica da prije svojih nastupa ne smije gotovo ništa jesti. Svojom je audicijskom koreografijom Natasha pomela pozornicu, a za polufinale priprema spektakl koji se ne propušta!

Novi šokantan nastup prepun adrenalina priprema osebujni Španjolac Muy Moi koji je na audiciji pojedinim članovima žirija utjerao strah u kosti, a neki su od njih okretali glavu zbog neizvjesnog završetka točke. No, bez obzira na neočekivana i zapanjujuća iznenađenja koja im je priuštio, Muy Moi je od žirija uspio osvojiti prolazne glasove, a što priprema za polufinale, tek ćemo doznati.

S novom koreografijom na svili nastupit će svestrana plesačica Ana Vukman koja je svojim audicijskim nastupom demonstrirala spoj umjetnosti i snage, a plesne korake pripremaju i članovi akrobatskog plesnog gluba Flik Šenkovec koji jedva čekaju studio Supertalenta ispuniti pozitivnom, kreativnom i inspirativnom energijom.

Mladi pjevač Nikola Batinović iz Ploča koji je svojim audicijskim nastupom postao pravi hit na društvenim mrežama vraća se na pozornicu Supertalenta s novom pjesmom koja će pokazati svu raskoš njegova vokala.

U trećoj polufinalnoj emisiji nastupit će i osječki slavuj i član HNK-ova ansambla Matej Predojević Petrić.

Svoje glasnice za polufinale zagrijava i 10-godišnji Mauro Jakić koji je svojim audicijskim nastupom rastopio srca žirija i publike.

Zabave neće nedostajati uz nastup harmonikaša Mateja Jakše koji nestrpljivo iščekuje ponovni izlazak na veliku pozornicu.

A veselim će ritmovima atmosferu u studiju podići raspjevani članovi skupine Akustika Balkana.

Koji će polufinalisti svojim nastupom osigurati prolazak u veliko finale showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju