Sam radi matrice i želi se baviti glazbenom produkcijom.

Nikola Batinović dolazi iz Ploča, a pjevati je počeo sa šest godina na jednoj školskoj priredbi. Cijela mu se obitelj bavi glazbom. Otac i sestra su u klapi, pa kad se nađu na obiteljskim okupljanjima pjevaju i nazivaju se klapom Batinović. Na početku je nastupao sa sestrom po restoranima, no sada gaže radi sam i nastupa kao DJ na proslavama.

 

Na velikoj pozornici Supertalenta predstavio se pjesmom Hanke Paldum „Mojoj majci“. „Ti si baš pjevao i baš pjevaš. Jako si me iznenadio. Jednostavno ovaj sevdah nisam očekivala da tako izvodiš. Ovo je bilo na razini puno odraslijih i ozbiljnijih pjevača nego što si se ti tu skromno predstavio. Imaš taj stav znam da sam tu i znam da sam dobar. To je jako bitno“, pohvalila ga je Maja.

„Ja se moram prvo osvrnuti na tvoj unutarnji metronom koji je nevjerojatan. Jer tko god je pjevao uz matricu, pogotovo kakvu si ti imao večeras, zna koliko je teško pjevati s nekim razumijevanjem i osjećajima, a pogoditi apsolutno svaki upad. Ovaj a capella dio je bio nevjerojatan. Da si intonaciju izvadio iz onog malog komadića na početku je nevjerojatan. I da si tako lijepo refren razvio sa svojim glasovima nemam što drugo reći nego – nevjerojatno!“, oduševljen je bio Fabijan.

Martina je dodala: „Meni se strašno sviđa to što je Fabijan rekao s kojom lakoćom izvodiš ovu cijelu melizmatiku karakterističnu za sevdah. Ja bih voljela ti savjetovati da se okušaš malo i u r'n'b-u jer je on zapravo po tim frljama vrlo sličan, on je i emotivan, ali je drugo podneblje. I drži se pjevanja, neka ambicija ide u smjeru daljnjeg osobnog napretka. A showbizz ako dođe doći će, ako ne dođe možeš puno više napraviti samo uz pjevanje.“ Žiri mu je dodijelio četiri prolazna glasa.
 

Nedavno je organizirao koncert na istom mjestu gdje je prvi put javno nastupio kao šestogodišnjak. Također je jednom prilikom pobijedio na online natjecanju Kaliopi Fan Art gdje je osvojio satove pjevanja s Kaliopi i nastup uživo s njom. I on sam daje poduke iz pjevanja. Najviše voli folk i pop folk glazbu. Sam radi matrice i želi se baviti glazbenom produkcijom, no pisanje tekstova mu je noćna mora. Uvijek kasni, iako ima sto planera. Smatra da pjevač mora imati cijeli paket – dobar stajling, glas, karizmu i izgled – zato ide u teretanu, iako mu je to patnja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju