Spoj akcije, komedije i romantike koji ne želite propustiti.

Ovog vikenda smo vam priredili prave poslastice. Pronaći će se ponešto za svakoga, a u nastavku pročitajte koji filmovi se prikazuju u subotu i nedjelju na Novoj TV!

Nikome ni riječi

Nakon svjedočenja protiv gangstera na lošem glasu, Mary-Kate i Ashley upale su u FBI-jev program zaštite svjedoka. No, zbog pričljivosti koja im je urođena, u svakom gradu gdje su se skrivale otkrile su svoj pravi identitet.

Urnebesnu komediju 'Nikome ni riječi' ne propustite pogledati u subotu u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV!

 

Smrtonosno oružje 3

Dva policajca u teškoj muci pokušavaju deaktivirati bombu koja je dovoljno jaka da sruši osmerokatnicu u kojoj se nalazi. Stariji od njih dvojice Roger Murtaugh (Danny Glover) želi igrati na sigurno i pozvati specijalce.

Njegov partner Martin Riggs (Mel Gibson), međutim, želi odmah djelovati. U ovom nastavku tijekom patrole, Riggs i Murtaugh pokušavaju spriječiti pljačku blindiranog auta, na njihovo iznenađenje, shvaćaju kako pljačkaši imaju metke koji probijaju pancirke.

Napeti akcijski film 'Smrtonosno oružje 3' ne propustite pogledati u subotu u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Kojih 5 stvari koje nisu učinjene u ovom nastavku kultne sage pročitajte OVDJE.

 

Invazija svijeta: Bitka za Los Angeles

Gradovi diljem svijeta napadnuti su meteorima koji uspore čim uđu u Zemljinu atmosferu. Vanzemaljci iznenada napadnu Zemlju i spuste se na obalu u Los Angelesu, gdje ubijaju svakoga tko im se nađe na putu, a vojska je pozvana upomoć kako bi pokušala spriječiti katastrofu. Marinac Nantz (Aaron Eckhart) dobije premještaj u novi vod na čelu s poručnikom Martinezom.

Napeti akcijski film 'Invazija svijeta: Bitka za Los Angeles' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! Je li ovaj film snimljen po istinitom događaju doznajte OVDJE.

 

Borba za život

Na obiteljskom putu u afričkoj pustinji, član znanstvene ekspedicije se izgubi i biva brutalno ubijen od strane trgovaca oružjem. Njegova djevojka kreće na ultimativni put gdje pokušava razotkriti ubojice i zaštiti svoju kćer tinejdžericu.

Napeti akcijski film 'Borba za život' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Djevojke s dozvolom za ubojstvo

Šef međunarodne kriminalne organizacije inscenira brutalno ubojstvo u Las Vegasu kako bi skrenuo pozornost FBI-a s Havaja pri pokušaju krijumčarenja oružja trgovcima drogom u Južnoj Americi. Par seksi vladinih agentica poslan je na zadatak da ga zaustavi.

Napeti akcijski film 'Djevojke s dozvolom za ubojstvo' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Tajni rječnik

 

Smješten u 1930-e, u udaljenu prašumu Bornea, Tajni rječnik priča priču o burnoj i zaboravljenoj ljubavnoj vezi između mladog Engleza i prekrasne pripadnice plemena. John Truscott (Hugh Dancy) prihvati posao u britanskoj koloniji Sarawak u Maleziji i na usluzi mu je sluškinja domorotkinja, Selima (Jessica Alba). Osim što ga uči svom jeziku, prelijepa Selima dijelu s Johnom i krevet.

Romantičnu dramu 'Tajni rječnik' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! Kako je izgledala Jessica Alba prije nego što je postala zvijezda Hollywooda saznajte OVDJE.

 

Sigurna luka

Bijeg u 'Sigurnu luku' je priča o ljubavi, gubitku i jakim vezama koje mogu zaliječiti ranjeno srce. Ophélie MacKenzie (Melissa Gilbert) je mlada udovica koja dane provodi u žaljenju za svojim suprugom. Matt (Brad Johnson) je umjetnik kojem je slomljeno srce. Ovo dvoje ljudi mislim kako su izgubili sve dok se jednog dana na udaljenoj kalifornijskoj plaži ne susretnu.

Romantičnu dramu 'Sigurna luka' ne propustite pogledati u nedjelju u prijepodnevnom terminu na Novoj TV! Mogu li duhovi iz prošlosti ugroziti priliku za pravu ljubav doznajte OVDJE.

 

Voliš li pse?

Učiteljica u tridesetim godinama, Sarah Nolan (Diane Lane), razvedena je osam mjeseci, što je previše za njezinu obitelj. Iz najboljih namjera i imajući isključivo njezinu sreću na umu, oni ulažu sve napore da bi je izvukli iz pidžame i nagovorili je da počne opet izlaziti, na ovaj ili onaj način.

Sarah će uskoro pretrpjeti niz urnebesno katastrofalnih prvih spojeva nakon što joj stranica ponudi niz pogrešnih tipova i jednoga možda dobroga - čudnoga, ali zanimljivoga graditelja brodova Jakea Andersona (John Cusack).

Urnebesnu komediju 'Voliš li pse?' ne propustite pogledati u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Zašto s Johnom Cusackom nije nimalo lako raditi saznajte OVDJE.

 

Pepeljuga

Sam Montgomery (Hilary Duff) je vrijedna i marljiva djevojka koja nije baš popularna u svojoj školi. Nakon što joj umre otac te je ostavi bez oporuke, njezina zla pomajka dobiva sve nasljedstvo i prisiljava Sam da radi u restoranu svog oca.

Austin Ames (Chad Michael Murray) je najpopularniji dečko u školi koji ne želi upisati fakultet koji mu je namijenio njegov ambiciozni otac. Ne znajući jedan za drugog, Sam i Austin izmjenjuju e-mailove te shvate kako su srodne duše.

Urnebesnu komediju 'Pepeljuga' ne propustite pogledati u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Zašto je ovaj film moderna verzija bezvremenske bajke saznajte OVDJE.

 

Mamurluk

Kada se četvorica prijatelja za vikend nađu u Las Vegasu da proslave ludu momačku večer, misle da su se dobro proveli. No jako se teško sjetiti i oni pate od strašnih posljedica druženja sa curama, partijanja i ispijanja alkohola. Zatim shvate da su nekako izgubili mladoženju! Sada se moraju prisjetiti što su radili za vikend da bi našli svog prijatelja i odveli mladoženju na vjenčanje, čak i ako pate od ubojitog mamurluka!

Urnebesnu komediju 'Mamurluk' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Greške sa snimanja koje ne želite propustiti pogledajte OVDJE.

 

Turist

Dok putuje Europom, američki turist Frank (Johnny Depp) u vlaku upozna tajanstvenu ljepoticu Elise (Angelina Jolie), koja ga uvuče u opasan svijet intriga i špijunaže. Frank je uvjeren da se radi o slučajnom susretu, no nije svjestan da su postali dijelom mnogo većeg plana zbog kojeg će biti prisiljeni izbjegavati metke kroz veličanstvene ulice Pariza i vijugave kanale Venecije. Dok Frank i Elise bježe od opasnosti, njihova romansa postaje sve intenzivnija.

Napeti triler 'Turist' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Kako je izgledala prva suradnja Angeline Jolie i Johnnyja Deppa saznajte OVDJE.

 

 

Ne propustite spoj akcije, komedije i romantike ovog vikenda na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju