Koja će tri natjecatelja zauzeti svoja mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Nakon druge polufinalne emisije u kojoj su svoje mjesto u finalu osigurali plesači Mia i Ivo, multi-voicer Mario Zovko te odlukom žirija Kristijan Crnica, ovoga tjedna na redu je novih devet finalista u utrci za prolazak u finale. Za samo 12 kandidata ima mjesta u velikom finalu Supertalenta pa će u trećoj polufinalnoj emisiji vladati pravi natjecateljski duh.

U trećoj polufinalnoj emisiji nastupit će Matej Jakša koji voli biti na pozornici, a najdraže mu je kad ga publika nagradi pljeskom. Tako je i bilo na audicijskom nastupu na kojemu je dobio pljesak i sve pohvale žirija te prolazak u polufinale. Sigurni smo da uz njega zabave neće nedostajati.

Nikola Batinović iz Ploča izveo je audicijski nastup o kojemu se pričalo danima. Postao je pravi hit na društvenim mrežama, a jedva čekamo vidjeti koju će glazbenu numeru izvesti ovoga puta. Prisjetimo se kako je emotivno izveo pjesmu "Mojoj majci".

Nove plesne korake pripremaju članovi plesno-gimnastičkog kluba Flik Šenkovec koji jedva čekaju studio Supertalenta ispuniti pozitivnom, kreativnom i inspirativnom energijom. 

Svoju borbu za prolazak u finale nastavljaju zagrijavanjem glasnica Matej Predojević Petrić, desetogodišnji slavuj Mauro Jakić te energična skupina Akustika Balkana.

 

 

 

 

 

 

 

Novu točku izvest će i Ukrajinka Natasha Korotkina koja je svojim trbušnim plesom izazvala posebne reakcije žirija i publike. Šokantnim nastupom na audiciji sve je zapanjio Muy Moi koji sad dolazi po još jednu dozu adrenalina. Plesne i akrobatske pokrete na svili s novim elementima predstavit će svestrana plesačica Ana Vukman.

 

 

 

 

 

 

Koja će tri natjecatelja zauzeti svoja mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju