Novu epizodu hit showa ne propustite u nedjelju na Novoj TV!

Svakodnevne probe, nove koreografije, novi kostimi i užurban tempo sastavni su dio života naših zvijezda i mentora u showu „Ples sa zvijezdama“. Prije početka nedjeljne emisije zajedno provode puno vremena, a otkrili su nam kako to sve izgleda i kakva je atmosfera u backstageu.

„S obzirom da mi jako rano nedjeljom moramo doći zbog priprema, generalne probe, frizura i make-upa imamo jako puno vremena i dogodi se da nam stvarno bude jako teško čekati. Pa se Alen Liverić dosjetio jedne genijalne ideje pa je donio gitaru! I možete zamisliti kako to izgleda on svira, ja sam najčešće vođa zbora. Pjevamo, družimo se, zabavljamo se i na takav način nam ugodnije i brže prođe vrijeme. Neki pjevaju, neki plešu i bude stvarno super“, opisala je Emilija Kokić.

„Sjajna, odlično se slažemo, podijelili smo si uloge predsjednika razreda, higijeničara, imamo odjel za nabavu prehrambenih proizvoda. Zasad smo si dobri, ali svi znamo da je ovo show pa vjerujem da se stvari neće mijenjati kako bude žešće natjecanje“, otkrio je Frano Ridjan.

Maja Drobnjaković također je zadovoljna: „Atmosfera je uvijek vesela. S obzirom da cijelu nedjelju provodimo skupa, kandidati su dosta opušteni, družimo se i najčešće razmjenjujemo iskustva s proba.“
„Atmosfera nedjeljom u backstageu je dijelom opuštena, dijelom radna tako da mislim da je svim kandidatima gušt biti tamo“, istaknuo je Fran Lauš.

Ana Zaninović uživa u procesu: „Atmosfera u backstageu je promjenjiva, ali uvijek je veselo i zabavno. Donese se gitara, pjeva se, pleše, razgovora, jede, pije, spava, vježba… svega tamo ima.“
„Jako lijepa, družimo se, podrška smo jedni drugima, gledamo nastupe jedni od drugih i veselimo se“, navela je Daria Lorenci Flatz.

Tara Thaller u backstageu vidi samo jedan problem: „Atmosfera je odlična, opuštena, plešemo, zezamo se, jedemo, pjevamo, malo je sad bilo teže podnijeti eliminacije to nikom nije drago, baš je pravi partibrejker.“

„Atmosfera je uvijek dobra, svi se uvijek družimo. No opet s druge strane svi smo u nekom fokusu, pogotovo kad znaš da je tvoj red blizu nekako se osamiš, u glavi brojiš. U svakom slučaju ono što mi ostane u sjećanje je to kako jedni druge bodrimo i pohvalimo“, izdvojio je Marco Cuccurin.

Novu epizodu hit showa 'Ples sa zvijezdama' ne propustite u nedjelju na Novoj TV, a sve zanimljivosti o showu, natjecateljima pratite na digitalnim kanalima showa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju