Frano i Gabriela u drugoj emisiji uživo plesali su salsa.

Par iznimne visinske razlike koji je otvorio sezonu s niskim očekivanjima pa onda oduševio sve redom. Ridjan je karijeru izgradio na iznenađenjima pa tko zna što još u njemu čuči, sam je otkrio Franu. Nešto što mu se posebno urezalo u pamćenje je kad je bio službeni najavljivač Hrvatske nogometne reperezentacije i 2018. vodio doček Vatrenih. U tom tonu izgradili su večerašnji nastup. 

 

"Prošli put sam rekao da bi političari trebali plesati, sad bih rekao da bi nogometaši trebali plesati - Franka gledam te! Frano ovo je bilo sve, ti imaš točnost, plesnost, heklanje koracima, ali nadasve tu jednu ležernost. Ako su utakmice ovakve ja ću početi gledati utakmice", započeo je Igor.

"Frano skineš naočale i postaneš pravi latino zavodnik. Slažem se s Igorom u potpunosti. Imamo prave ambasadore kockica. Bravo!", objasnila je Franka.

"Meni je baš drago kad netko ovako dobro otpleše pa nam je lako davati komentare. Ovo je stvarno bio rastur, bio je stvarno dobro, razvalio si. Zabio si gooooooooooool", istaknula je Larisa.

"Naime ovaj tvoj sitan vez koji radiš potječe iz folklora, ali se savršeno uklopio u salsu. Odlična kretnja, a moram primijetiti da si odlično vodio partnericu. Mala samo zamjerka da moraš malo više raditi kroz kukove i koljena", zaključio je Marko. 

Osvojili su 31 bod žirija.

Frano i Gabriela otvorili su novu sezonu „Plesa sa zvijezdama“ i toplesali tango. „Mene si iznenadio da imaš takvu sigurnost. Ako je po prvom nastupu suditi - kakva će ovo sezona biti!“, oduševljena je bila Franka. Osvojili su 25 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju