Tara i Mateo u drugoj emisiji uživo plesali su tango.

S ovim parom smijehu nema kraja. Tara se u ovom plesu prisjeća godine kad je počela njena glumačka karijera. Dobila je prvu ulogu u filmu i tad je pomislila - možda bi se mogla time baviti. Nakon toga je išla snimati u New York snimati švicarski ples. 

 

"Bravo za ovaj tango, bio je i strastven i dinamičan, mislim da si ga iznijela do kraja sa stavom glumačkim, ali i plesačkim", istaknula je Larisa. 

"Tara - tarantula - radile su noge pa zato. Još na vrh te tarantule si dodala karatkerizaciju tanga Bravo!", slikovit je bio Igor.

"Već u drugoj epizodi ovakav ples otplesati, izgledalo je kao da se jako dobro zabavljate. Tek smo na početku pa sad dodaj gas do daske, sad bolje i jače", poručila je Franka.

"Ja ne ubijam pauke, bez brige. Odlična karakterizacija tanga, odličan rad stopalima, tehnika. No, malo si mu stala na krivu poziciju tijela, da si bila tamo gdje si trebala biti ocjena bi bila puno puno više gore", napomenuo je Marko.

Osvojili su 30 bodova žirija.

U prvoj emisiji uživo Tara i Mateo su plesali lyrical i predstavili nam priču borbe i pomirenja. „Ti si Tara jedan takav talent u svemu što radiš, tako da me nisi razočarala. U svakom segmentu mi se svidjelo“, istaknula je Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju