Maja i Marko u drugoj emisiji plesali su cha cha cha.

Par koji je prošle nedjelje zasjeo na vodeće mjesto naše ljestvice. Sad žele zadržati dobre bodove i mjesto na bodovnoj ljestvici. Za Maju je nezaboravna godina ona u kojoj joj se rodio sin. 

"Maja ti stvarno dokazuješ da si čelik. Htjela sam samo reći da ćemo te tako ocjenjivati, jednako kao i ostale, ali ova tvoja cha cha je bila izvrsna", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

"Vidi se na gornjem dijelu tijela da razmišljaš gdje šta ide zato imaš mali nedostatak ekspresije. Što se tiče tvoje tehnike - svaka čast! U sredini koreografije si mu se istrgnula iz ruku i sama se vratila, bravo", oduševljen je bio Marko Ciboci.

"Savjetovao bih ti da dodaš te udarce u gornjem dijelu tijela. I sve glumačko što imaš samo da pojačaš", dodao je Igor Barberić.

"Ja sam si zapisala - wow, okreti! Ono što oni pričaju za gornji dio tijela mislim da je to sve normalno za nekoga tko nije naviknuo na pozornicu. Ali opusti se, Maja ti možeš sve", zaključila je Franka. Osvojili su 29 bodova žirija.

U prvoj emisiji uživo Maja i Marko plesali su tango i nema koga nisu oduševili. „Ja bih te molio da naučiš sve muške i ženske zvijezde kako se drži u tangu“, poručio je Marko Ciboci. Osvojili su 29 bodova žirija što je najveći broj bodova u prvoj emisiji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju