Ane: „Bilo bi bolje da smo ludnicu otvorili, nega hotel!“

Nakon kraće pauze, glumci najgledanije dramske serije u Hrvatskoj, 'Kud puklo da puklo', ponovno su se okupili na setu. Snimanja su u punom jeku, a gledatelji Nove TV uskoro će moći uživati u novim nastavcima popularne serije.


„Ljudi moji ovo je sve poludilo! Pop neće da radi, policajac nikakav, a naši gosti brate il' umru, il' se hoće ubiti. Bilo bi bolje da smo ludnicu otvorili, nega hotel!“ kaže Ane, domaćica hotela Đurin san, a koje sve novosti donose novi nastavci serije, saznat ćemo uskoro.


Novi nastavci donose brojna uzbuđenja i neviđene obrate. Dario, koji se zbog zakopanih dijamanata privremeno nastanio u Oštrovac, baš kada odluči odustati i vratit se u Zagreb uvidjet će da su mu dijamanti nadomak ruke. Što će se dogoditi s dijamantima za kojima traga, ostaje nam vidjeti. Gledatelji također mogu očekivati i brojna iznenađenja u seriji, šokantne istine i nevjerojatne zgode omiljenih junaka, a u Oštrovcu će se pojaviti i neki novi likovi koji će još dodatno zamrsiti račune Oštrovčanima...

Dogodovštine iz najpoznatijeg Oštrovca svakodnevno pratite i na službenim stranicama serije:
° Facebook: Kud puklo da puklo
° Instagram: Kud puklo da puklo
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju