U epizodnim ulogama vidjet ćemo Vlastu Ramljak u ulozi Matine majke Lidije, te Marka Cindrića u ulozi mladog liječnika Tihomira.

Nakon što se Tina zbog svađe s ocem odselila k Stipi, u Oštrovac iznenada dolazi novi gost – Matina majka Lidija, koja je saznala za Tininu situaciju i odlučna je u tome da pod svaku cijenu izgladi odnose između nje i Darija. Naravno, to neće proći glatko kako je zamišljala jer Miranda i Dario tvrdoglavo ne žele popustiti i uporno se protive Tininoj i Matinoj vezi. Upravo zato će se Tina i Mate iznenaditi kada Miranda odjednom okrene ploču i pozove njih i Lidiju na večeru.

Međutim, na večeri će se nanizati razni neplanirani događaji, pa će večera završiti ni manje ni više nego – prosidbom! Kako će Tina reagirati kada ugleda zaručnički prsten? Što će Lidija reći na sve to i, što je još važnije, koliko će Darijev tlak skočiti kad shvati da će njegova kćerkica možda provesti život s Matom? U epizodnoj ulozi Matine majke Lidije gledat ćemo članicu ansambla Drame u HNK-u Vlastu Ramljak, koja je imala samo lijepe riječi o radu na seriji: „Atmosfera je bila prekrasna, bilo mi je jako drago ponovno raditi s ljudima koje nisam vidjela godinama kao što je Miodrag Krivokapić i također mi je bilo drago raditi sa svojim „sinom“ iz serije, mladim crnogorskim glumcem Petrom Burićem. Snimanja kao što je ovo uvijek mi ostanu u lijepome sjećanju.“


Damir i Katarina odlaze u Zagreb na pretrage, budući da Kata nikako ne uspijeva zatrudnjeti. Odlaze njezinom kolegi Tihomiru koji im donosi vijesti kojima se nikako nisu nadali. S druge strane, Diana uskoro saznaje nešto što će oduševiti pola Oštrovca, a posebice Barbaru i Svetu, koji odmah organiziraju proslavu za cijelo selo! U epizodnoj ulozi Katina kolege Tihomira pojavljuje se mladi glumac Marko Cindrić, koji je već imao prilike surađivati s Novom TV kada je glumio u seriji 'Larin izbor'. O ponovnoj suradnji sa starom ekipom rekao je: „Atmosfera na snimanju bila je super, bilo je jako lijepo ponovno raditi sa starim kolegama koje nisam dugo vidio, a snimanje je proteklo brzo i glatko uz redatelja Roberta Orhela.“


U međuvremenu, Marko još uvijek svima dosađuje svojim novim projektom – pogrebnim poduzećem, a ubrzo počne sklapati i prve poslove. Posao mu je krenuo iznenađujuće dobro, no zašto će Marko završiti s ukradenim pogrebnim kolima? Zašto će Barbara pasti s balkona, a kasnije završiti u tim istim mrtvačkim kolima? Iz kojeg razloga će Zdenka ukrasti Damirov ključ od džipa i uputiti se sama prema Zagrebu? Odgovore na ova pitanja gledatelji mogu potražiti ovaj tjedan u seriji 'Kud puklo da puklo', od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju