U Oštrovac stiže i pomalo sumnjivi, ali šarmantni zagrebački nogometni menadžer Zoran, kojega će utjeloviti glumac Alain Blažević.

Nakon što je u Oštrovac stigao atraktivni Brazilac, nogometaš Jesus kojega glumi brazilski model Pedro Soltz i koji stiže kao Miličina najnovija investicija, sljedeći tjedan ćemo u humorističnoj seriji o svima omiljenim Oštrovčanima vidjeti još jedno novo lice. Naime, u selo stiže i pomalo sumnjivi, ali šarmantni zagrebački nogometni menadžer Zoran, kojega će utjeloviti glumac Alain Blažević.


Tjedan će u Oštrovcu započeti napetom humanitarnom nogometnom utakmicom! Članovi Odbora pristat će na Josipovu ideju da se u selu odigra utakmica nakon koje pobjednik dobiva zemljište oko kojega se Oštrovčani „otimaju“ već neko vrijeme, a Milica će na to pristati s obzirom na to da će u njezinu timu igrati Jesus. Milica ujedno planira snimiti mladog Brazilca kako igra, te snimku odnijeti nogometnome menadžeru Zoranu. Nakon toga, ostaje joj samo nadati se da će doći do transfera kojim će se dodatno obogatiti, a napetost iščekivanja svakako će se ublažiti kada između nje i Zorana počnu frcati iskre.

Glumac Alain Blažević imao je samo lijepe riječi o svojemu iskustvu sa seta serije 'Kud puklo da puklo': „Bilo mi je jako drago sudjelovati u projektu, cijela ekipa bila je izuzetno ljubazna i odmah je bilo jasno da među njima vlada harmonija koja nije uvijek zajamčena na setu. Cijelo iskustvo bilo je jako simpatično i sve je bilo vrlo profesionalno odrađeno. Naravno, ujedno mi je bilo jako drago vidjeti i kolege s kojima dugo nisam radio s obzirom na to da već neko vrijeme živim u Parizu.“


Blažević je diplomirao na prestižnom Lee Strasberg Theatre & Film Institueu u New Yorku, a tijekom godina ostvario je brojne uloge u filmovima i televizijskim projektima. Glumio je i u kazalištima u Los Angelesu i New Yorku.

Dogodovštine iz najpoznatijeg Oštrovca svakodnevno pratite i na službenim stranicama serije:
~ Facebook: Kud puklo da puklo
~ Instagram: Kud puklo da puklo


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju