Dvanaest točaka u natjecanju za titulu devetog supertalenta i nagradu od 200 tisuća kuna!

Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinalne na red je došla velika završnica devete sezone Supertalenta. Tko će osvojiti titulu novog hrvatskog supertalenta otkrit ćemo tek u nedjelju, a do tada imamo priliku prisjetiti se kako su izgledali polufinalni nastupi za dvanaest finalista.

Konkurencija je neumoljiva, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent u finalnom izdanju showa koje se ne propušta.

Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati će dati sve od sebe da uvjere gledatelje kako baš oni zaslužuju odnijeti pobjedu, a samo će jedan od njih kući ponijeti vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Svoje pjevačke snage i glazbeno umijeće odmjerit će članovi benda The Bad Week, djevojčica anđeoskog glasa Farija Gaši, pjevač i tekstopisac Dino Radosavac, harmonikaš Matej Jakša, čovjek od tisuću glasova Mario Zovko i slovenski slavuj Kristijan Crnica.

Novosadski bend The Bad Week koji uvijek na pozornici ostavi dušu i emocije za finale ima jasan plan autorska pjesma i nezaboravan scenski doživljaj koji će upotpuniti ni manje ni više nego vatra na pozornici! „Za finale pripremamo autorsku pjesmu drugačijeg ritma od ostalih koje smo dosad izvodili. Želimo gledateljima priuštiti pravi užitak za sam kraj showa“, poručili su dečki publici. Prisjetimo se kako su nastupali u polufinalu.

Majin zlatni gumb je djevojčica anđeoskog glasa Farija Gaši. Skromna i vesela pjevačica za finale je najavila nešto posve drugačije od onoga na što smo navikli. „Od mene očekujte drugačiju pjesmu od ostalih koje sam dosad izvela u showu. Nadam se da će vam se svidjeti“, istaknula je Farija. U polufinalu je izvela pjesmu "Jutro" i njome osvojila srca publike. Prisjetimo se tog nastupa.

Pjevač i tekstopisac Dino Radosavac obećao je u finalu napraviti pravi show. „Pozornica Supertalenta će gorjeti, a od mene u finalu očekujte lom i nezaboravno veselje“, najavljuje zabavljač Dino. U polufinalu je osim novog hita pokazao i novi imidž.

Slovenski slavuj Kristijan Crnica pjesme koje izvodi obradi na sebi svojstven način. Za finale priprema svoju verziju ljubavnog hita pa je u tom stilu i najavio svoj nastup: „Očekujte glam love! Sad ću zapalit sva srca“. Prisjetimo se, njegov polufinalni izbor bila je pjesma "The river of dreams".

Mladi harmonikaš Matej Jakša ne poznaje tremu. Voli nastupati i biti na pozornici, a iznad svega najdraže mu je kad ga publika nagradi pljeskom. Ogromni pljesak i prolazak u finale dobio je na polufinalnom nastupu. Za finale najavljuje dobru zabavu i nešto sasvim drugačije od prijašnjih nastupa.

Mario Zovko s razlogom je dobio nadimak "čovjek od tisuću glasova". On je multi-voicer i za finale je najavio da će opravdati novostečeni nadimak. U polufinalu je predstavio pravi glazbeni vremeplov i zadivio širu publiku. 

Mađioničar i iluzionist Magic Leon za finale priprema rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji. „Dosadašnji nastupi na Supertalentu bili su dio priče čiji ćete vrhunac i rasplet imati prilike vidjeti u finalnoj točki. Bjelka i ja priredit ćemo vam pravi show, ali nećemo biti sami... Hmmm...tko će još nastupiti s nama, saznajte u nedjelju“, najavljuje tajanstveni Leon koji za finale priprema uzbudljivo iznenađenje. 

Jedinstveni plesači Ivo i Mia oduševili su svojim nastupima n Supertalentu. Pripreme za finale u punom su jeku, a nadolazećim će nastupom ovaj plesni par zaokružiti svoje putovanje na Supertalentu s posebnim ciljem na umu. „Ovim ćemo nastupom sjediniti audiciju i polufinale i zaokružiti našu priču i poruku koju želimo poslati. Cilj nam je, kao i uvijek, da osjetite preko malih ekrana“, otkrivaju Ivo i Mia.

Plesačica na svili Ana Vukman svojim je plesnim pokretima i akrobacijama na podiju i u zraku ostavila sve bez daha. Tako najavljuje i za finale: „U finalu očekujte novu koreografiju, novi kostim i ples na svili u punom sjaju. Vodim vas kroz teatar na nebu i zemlji“.

Stara znanica u Supertalentu Ira Đerić Hasanac priprema posve novi spektakl za veliko finale. „Pripremam potpuno drugačiji nastup od dosadašnjih koreografija. Svakako će biti interesantno“, poručila je gledateljima. Prisjetimo se kako je Ira u polufinalu pokretima ispričala svoj plesni put.

U plesnom okršaju sudjelovat će i dvije plesne skupine Spliters i Flik. Akrobatske rock'n'roll pokrete za finale usavršavaju članice plesnog kluba Spliters koje pripremaju još veći spektakl prepun novih i još zahtjevnijih elemenata. „Nema odmora, treniramo jače nego ikad. Možete očekivati zanimljivu koreografiju u našem stilu, sa skroz drugačijom temom i novim elementima. Trudimo se da to bude na nivou finala“, najavile su.

Od plesnih grupa u finalu ćemo vidjeti i plesno-gimnastički klub Flik Šenkovec koji će svojom koreografijom ispričati još jednu zanimljivu priču. „Za finale pripremamo koreografiju 'Join the forces', odnosno jednu dublju priču o borbi dobra i zla u nadi da će ipak pobijediti dobro. Naravno, u našem plesno akrobatskom stilu“, poručuju članice.

Tko će od dvanaest najboljih zasjati u punom sjaju i osvojiti srca gledatelja doznajte ove nedjelje na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju