Ana Vukman u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Gimnastikom se Ana Vukman počeka baviti još kao petogodišnjakinja, a na audicijama je predstavila svoj čarobni ples na svili u stilu kabareta. Njena fluidnost pokreta i usklađenost s glazbom očarale su žiri i publiku. Davor je čak istaknuo da je među top 3 nastupa na svili u njegovih 5 sezona Supertalenta.

Davorov komentar s audicije dao joj je motivaciju da se još bolje spremi za polufinale. Poslušala je i Martinin savjet da u koreografiju unese još pokoji detalj koji će biti wow. Večeras želi uskladiti glazbu i elemente koje dosad nije pokazala i da postigne upravo taj wow efekt.

 

"Ne da nije ništa falilo, nego jaaaaao... Znači svaka ti čast. Neću uopće komentirati razinu tehničkih sposobnosti. Zbilja si napravila streloviti odmak od audicijskog nastupa. I pohvalila bih posebno i kostim. Čak i taj segment je bio više nego uočljiv. Bravo, bravo, bravo!", poručila je Martina.

"Audicijski nastup i ovaj nastup je možda najveća razlika koju sam vidio do sad. Ovo je postalo neka svjetska razina u kratkom roku. Ovo je zaista bilo prekrasno i svaka čast", oduševljen je bio Fabijan. 

"Ako ovo nije supertalent - što jest?! Tvoje tijelo u tvom kostimu izgleda tako dobro da si izvela i školicu mi bi se pitali što je ovo. Ja se bojim visine pa kad god se penješ to mi je mali stres. Svaki element je bio fantazija, znamo koliko je ovo teško. Ali zaista, kao što je rekla i Martina, ovo je vrijedno finala", istaknula je Maja oduševljeno.

"Ja jedan dio potpisujem što su oni rekli, drugi dio ne potpisujem. Ne vidim toliko razlike jer sam ja na audicijskom nastupu tvrdio da si ti savršena. Posebno je koliko si ti u isto vrijeme jaka i ženstvena", zaključio je Davor.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju