Mauro Jakić u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Priča tri jezika, trenira stolni tenis, ne bavi se inače glazbom, ali glavni je pjevač u kući. Mauro Jakić je sa samo 11 godina pokazao je veliku hrabrost i talent na pozornici Supertalenta. Najveći strah mu je bio da će od žirija dobiti X, a upravo suprotno – oduševio je žiri i publiku svojom izvedbom hita „Easy On Me“ i prošao u polufinale.

Svojim nježnim glasićem otvorio je ovu sezonu Supertalenta. Dobio je kompliment da je on vjerojatno jedan od najboljih dječjih glasića ovog showan. Prije audicije sanjao je da je dobio četiri X od žirija i to mu je bio veliki strah. Ovoga puta pjevao je pjesmu Johna Legenda "All of me".

 

"Ti si toliko sladak. Ne znam dijelite li svi moje mišljenje. Premeden si. Super je kad želiš biti pjevač ili glumac... onda i ako imaš i slučajno nekakav kiks, fulaš ton ili korake, ta slatkoća i karizma ti sve nekako izbriše. I ljudi oproste bilo kakvu grešku", poručila mu je Maja.

"Bio si u totalno jendoj drugoj energiji. Meni je drago da si nam pokazao i jedan drugi dio sebe, kako u karizmi tako i vokalno. U audiciji si pjevao skoro pa samo falseto, a sad si nam pokazao svoj glas. Tvoj večerašnji nastup bih ja okarakterizirala kao - savršena nesavršenost dječje savršenosti", redala je Martina pohvale.

Davor mu je dao savjet da stigne sve, nigdje ne žuri i sigurno će stići pa će sve doći na svoje. Fabijan je istaknuo kako nije imao za zadatak samo pjevati nego i stajati visoko. "Imaš toliko bajnu budućnost ispred sebe. Uživam u tvojem radu i jedva čekam vidjeti što će se sve dogoditi", zaključio je.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju