Magic Leon u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Audicija mu je bila nestvarna i imao je malo tremicu. Ali ishodom je stvarno zadovoljan. Opet nastupa sa svojom pomoćnicom – Bjelkom! Ovoga puta nakon nastupa traži prvo Majin komentar.

Na audicijskom nastupu Magic Leon je nakon 11 godina ponovno stao pred stručni žiri. Od tada je usavršavao svoje mađioničarske vještine te postao popularan na YouTube kanalu. Ove godine proslavio je i 20. godišnjicu bavljenja magijom, a svojim audicijskim nastupom najviše je oduševio voditelje Igora i Franu koji su ga zlatnim gumbom lansirali direktno u polufinale.

"Stvarno, stvarno, stvarno je bilo izuzetno zabavno. Još hajde prvi dio je išao nekim tokom koji sam očekivala. Dok nije došao onaj dio koji sam ja prozvala 'dok Leon nije spalio bjelku'. Onaj dio na stolici stvarno ne kužim. Niti želim shvatiti kako to radiš. Bio si naravno šarmantan kao i prošli put. I da, onaj dio Eurosong, kad se presvučeš mi je bio genijalan. Moraš mi šapnuti kasnije kako to radiš!", oduševljena je bila Maja.

"Jako sam uživao. Isto sam na početku bio, ma neću reći skeptičan. Ovoga s bjelkom se jednostavno ne mogu nagledati. Ti i bjelka ste top par koji bih gledao svaku večer!", istaknuo je Fabijan. 

"Prvo ja sam istinski dirnuta. Uopće nisam znala kako je kad ti netko stisne zlatni gumb! Doista je s tim mađioničarima uvijek nekakav problem. Ono što je sasvim sigurno uz bjelku tvoja najveća prednost je tvoj fizikus i izraz. Imaš i plesnih i glumačkih elemenata, vrlo si vješt dok kliziš pozornicom od jednog do drugog punkta i vežeš ih u jednu točku. I hvala još jednom na zlatnim konfetama", dodala je Martina.

Davor je također istaknuo fizikus i zaimalo ga je kako obrnuto izgleda ubrzano oblačenje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju