Ljubitelje borilačkih vještina čeka veliko finale MMA lige. Kroz 24 emisije Magazina MMA lige gledatelji su mogli pratiti sve što se događalo u kavezu te je ova liga došla do svog završnog čina - finala.

Ljubitelje borilačkih vještina čeka veliko finale MMA lige. Kroz 24 emisije Magazina MMA lige gledatelji su mogli pratiti sve što se događalo u kavezu te je ova liga došla do svog završnog čina - finala. Kroz kvalifikacije, četvrtfinala i polufinala u uvijek ispunjenom West Gate centru saznali smo tko su najbolji borci u svojim kategorijama. U izravnom prijenosu na Novoj TV i OYO-u uz komentare Igora Pokrajca i Zelga Galešića ljubitelji lige gledat će ono najbolje što je ponudila prva sezona. Koliko je cijeli projekt uspješan govori i činjenica da iduće sezone kreće i regionalna liga koja okuplja čak osam zemalja.

U najnižoj kategoriji do 70 kilograma bore se 21-ogodišnji Patrik Pereša iz pulskog Trojana i 19-ogodišnji Marko Burušić iz UFK-a Novi Zagreb. U superatraktivnoj velter kategoriji gledat ćemo najotkačenijeg borca lige Antu Radmana (UFK Novi Zagreb) i još jednog majstora poluga - Luku Vrkića (UFK Trešnjevka). Srednja kategorija nudi finale impresivnog parteraša Davida Vasića (Trojan), koji borbe završava u prvoj rundi i Antonija Mijatovića iz Olimp Ban Teama. S obzirom da je Vasić pobijedio već dvojicu iz najbrojnijeg kluba na ligi prozvan je ''Ban hunter''. Iz Bandog Zadra stiže 21 - ogodišnji pakleni udarač Božo Mikulić, a njemu će na putu prema tituli stajati gotovo 10 godina stariji Teo Radnić iz 'Pit Bull Splita' koji je garancija atraktivnog meča. Teo je dva meča riješio nokautom i polufinale ''gušenjem''. Gledatelji će uživati u poslastici na kraju, najveća zvijezda lige, Dorijan Ilić (Piranha Kastav) koji je prva dva protivnika svladao nokautom za pedesetak sekunda, a u polufinalu ponudio spektakl protiv Marka Vrcića u borbi za naslov teškaškog prvaka kreće protiv iskusnog Dražena Glavaša (Cro MMA Gym Zagreb).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju