Nedjelju provedite uz uzbudljive filmove, od kojih se posebno ističe premijera "Sherlocka Holmesa" s početkom u 20:45!

Ljubav nema cijene - Simpatični srednjoškolac, odmetnik Alvin Johnson (Nick Cannon) dogovori se s najpopularnijom djevojkom u školi, Paris Morgan (Christina Milian) nakon što ona razbije mamin auto. On će popraviti auto, ako Paris pristane pretvarati se da je njegova djevojka. Paris nerado pristane. Nakon što Alvinu napravi pravi makeover, on se počinje drugačije ponašati, postaje bezosjećajna budala, baš kao i većina dečki. Može li Alvin obuzdati svoj novootkriveni ego prije nego izgubi prave prijatelje, priliku za stipendiju, ali i priliku za pravu vezu s Paris?

Luda vjenčanja - Predivna romantična priča u kojoj pjevač Robbie Hart (Adam Sandler) ima svoju redovnu gažu na vjenčanjima kao i zaručnicu koja se sprema slomiti mu srce. Kada ga ona ostavi pred oltarom Robbie postaje noćna mora svim mladencima. Sve dok na jednoj svojoj gaži shvati kako se djevojka koju zaista voli (Drew Barrymore) udaje te postane odlučan u namjeri da je spasi od njezinog pomalo dosadnog zaručnika.

Sherlock Holmes - Sherlocka Holmesa (Robert Downey Jr.) proslavilo je pronalaženje istine u najsloženijim misterijima. Uz pomoć doktora Johna Watsona (Jude Law), Holmes hvata zločince svih vrsta oslanjajući se na svoju genijalnu moć zapažanja i zaključivanja te sirovu snagu. No, sada se iznad Londona sprema prijetnja s kakvom se Holmes nikad prije nije suočio i upravo izazov kajeg je cijelo vrijeme tražio. Nakon niza brutalnih ubojstava, Holmes i Watson u posljednji čas spašavaju najnoviju žrtvu i razotkrivaju ubojicu, lorda Blackwooda (Mark Strong)… No tu priči nije kraj…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju