Nedjelju provedite uz vrhunski filmski doživljaj na Novoj TV!

Zbrka u sudnici (13:45) - Richard Rietti (Michael Richards) organizirao je momačku večer za svoga najboljeg prijatelja Charlesa Tuttlea (Jeff Daniels), no Charles mu otkazuje kada ga šef i svekar šalje u zabačeni gradić da sredi neke obiteljske probleme. Richard se ne da smesti te zajedno s prijateljima glumcima odlučuje organizirati večer u zabačenom gradiću. Charles nije presretan kada nailazi na Richarda i veselu družinu po prijavljivanju u hotel, no napet zbog vjenčanja s Tiffany (Alexandra Wentworth), koja misli samo na novac, i želeći se malo opustiti, Charles ipak pristaje na zabavu. Sljedeće se jutro budi pun modrica, govori nepovezano i gotovo je komatozan.

Duma (17:10) - Ovaj film prikazuje priču o neraskidivom prijateljstvu između geparda Dume i dječaka Xana (Alexander Michaletos). Xan i njegov otac Peter (Campbell Scott) pronalaze mladunče geparda te mu daju ime Duma i odgajaju ga kao kućnog ljubimca. Kada Duma naraste Peter savjetuje sinu kako se on mora vratiti u divljinu, jer tamo pripada. Xan pristaje izvršiti očevu volju, no stvari se zakompliciraju kada Peter umre. Xan se sa svojom majkom (HOPE DAVIS) mora preseliti u Johannesburg gdje nema mjesta za Dumu. Xan odluči povesti Dumu u divljinu i tako ispuniti posljednju očevu želju.

Nije zlato sve što sja (21:00) - Ben Finnegan 'Finn' (Matthew McConaughey) je lovac na blago, a trenutno je u potrazi za potonulim brodom iz 18. stoljeća koji je prevozio dragocjen teret, odnosno škrinje s nakitom i zlatnicima. Zbog svog pustolovnog života Finn je žrtvovao i brak s lijepom Tess (Kate Hudson) koja je počela iznova graditi svoj život. Sada Tess radi za milijardera Nigela Honeycutta (Donald Sutherland), ne sluteći kako će se njen bivši suprug vratiti u njen život. Kada Finn pronađe novi trag koji ga može dovesti do lokacije skrivenog blaga, treba pronaći i čovjeka koji će financirati tu potragu. Finn uspijeva uvjeriti Nigela i njegovu privlačnu kćer Gemmu (Alexis Dziena) da mu se pridruže u potrazi, a Tess tako mora biti u njegovoj blizini. Stvari postaju sve napetije, jer se u potragu za blagom uključuju i Moe Fitch (Ray Winstone), Finnov nekadašnji instruktor i mentor, te okrutni lokalni gangster, Bigg Bunny (Kevin Hart).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju