Započela akcija prikupljanja fotografija FelfieHR.

Otkrij farmera u sebi i pomozi životinjama!

Četrnaest farmera se od gradskog života i od tehnologije oprostilo svojim posljednjim kontaktom s mobitelom i fotoaparatom bilježeći svoj prvi, odnosno posljednji felfie prije ulaska u farmu. Felfie je inačica svjetski popularnog selfieja, a podrazumijeva sliku s nekom životinjom, nekim zanimljivim objektom sa seoskog imanja ili pak s nekim idiličnim prizorom iz prirode.

Prvi felfieji objavljeni su već na službenoj web stranici novatv.hr/farma, a mogu se pronaći i na Facebooku i Instagramu pod hashtagom #FelfieHR. Naime, svi gledatelji Nove TV pozvani su da se također pridruže felfie farmerskoj ekipi te pošalju svoje felfieje putem #FelfieHR ili maila felfiehr@novatv.hr, a sve pristigle fotografije bit će objavljene na službenoj stranici showa, a najbolji će biti objavljeni i u posebnoj rubrici inMagazina ponedjeljkom.

Ono što je jako važno za istaknuti je i društveno odgovorna dimenzija cijele akcije prikupljanja felfieja. Naime, kada se broj prikupljenih felfieja popne na 150 u suradnji sa SPAR-om Nova TV će pomoći donacijom potrebitim udrugama koje brinu o životinjama.



Konji, psi, ovce, mačke, kokoši ili pak zmije, ili neke druge egzotične životinje, seoske kućice, vinogradi, traktori i ostali farmerski strojevi ili bilo koji detalj koji možete uhvatiti zajedno u kadru sa samim sobom savršeni su odabir za jedan felfie.

14 najpoznatijih farmera započelo je svoju avanturu pod budnim okom kamere Nove TV, no svi su pozvani da barem na trenutak otkriju farmera u sebi, stanu ispred svoje kamere na mobitelu i pridruže se #FelfieHR družini. Tri mjeseca ćemo gledati kako se farmeri brinu o životinjama, imanju, vrtu i kako se snalaze u svim poslovima na selu. Svi oni koji također žele u farmerskom duhu podijeliti s javnosti svoj suživot i doticaj sa životinjama, prirodom, selom, sada imaju priliku postati dio Farme pomoću jednog ili više felfieja te sudjelovati u ovoj jedinstvenoj društveno odgovornoj akciji.

 

KAKO SUDJELOVATI U DRUŠTVENO ODGOVORNOJ AKCIJI #FelfieHR:
1. Napravi felfie
2. Pošalji felfie na felfiehr@novatv.hr ili ju objavi na Facebooku ili Instagramu pod hashtagom #felfieHR
3. Prati na službenoj stranici Farme novatv.hr/farma broj pristiglih felfieja, jer nakon prvih 150 prikupljenih stiže jedna donacija udruzi koja se brine o životinjama
4. Prati inMagazin ponedjeljkom, tamo će biti objavljeni najbolji felfieji

 
Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku - samo na OYO!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju