Nakon prikupljenih svakih 150 felfieja, Nova TV u suradnji sa SPAR-om, nagradila je po jednu udrugu doniranom hranom.

Osim zabavnih i edukativnih trenutaka koje smo proživjeli gledajući Farmu, show je uz sebe vezao i društveno odgovorni projekt pod nazivom #FelfieHR, a ovog tjedna izvršena je i sedma, ujedno i posljednja donacija hrane humanitarnoj udruzi koja pomaže životinjama.

Naime, osim što smo 15 tjedana pratili kako farmeri brinu o životinjama, toliko je i trajala akcija Nove TV prikupljanja fotografija #FelfieHR, odnosno društveno odgovorni projekt pomaganja životinjama u kojem su sudjelovali brojni gledatelji Farme i Nove TV. Šaljući svoje felfieje, ukupno je pristiglo više od tisuću fotografija ljudi sa životinjama, a nakon prikupljenih svakih 150 felfieja Nova TV u suradnji sa SPAR-om nagradila je po jednu udrugu doniranom hranom.

Ukupno je izvršeno sedam Felfie donacija, a posljednja, koja je ostvarena u finalnom tjednu otišla je 'Udruzi Rina' koja se brine o teško udomljivim životinjama. Udruge koje su zahvaljujući felfiejima Nove TV i gledatelja primile donaciju tijekom trajanja showa Farma su: ''Sedma od devet'', ''Udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet'', ''Krila-terapijsko jahanje'', ''Udruga Indigo'', 'Udruga Spirit'' te štićenici Udruge ''Futura daj šapu''.


U radosti darivanja udruga sudjelovali su i neki od bivših farmera poput Romana, Kristine i Aleksandre koji su također prepoznali ljepotu darivanja i sudjelovanja u ovoj humanitarnoj inicijativi Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju