Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

93.epizoda - ponedjeljak 7. veljače
Mariano se iznenadi kada ga Jose Maria odvede u kafić gdje Pablo svira sa svojim bendom. Fausta se pokvareno smije razgovarajući s Lijom, a ona pretpostavi da su ona i Renato bili intimni. Fausta kaže Renatu da će poslati pismo bilježniku i napisat će da će on biti njezin novi nasljednik. Justino kaže Maxu da je doznao da je ovaj izlazio s Violetom te mu nikada neće dopustiti da povrijedi Marielu, jer će u protivnome on plakati mnogo više od nje. Mariano čestita Pablu i kaže mu kako je čuo da je odličan student i moli ga da mu oprosti što mu nije vjerovao.

94.epizoda - utorak 8. veljače
Delfino kaže Joseu Mariji da moraju pronaći način kako Hugo ne bi dobio svoju zemlju. Mariano govori Antoniji da Justino želi dati svoje dionice te da joj se možda želi odužiti zbog štete koju im je učinio. Ona kaže da ne želi ništa što dolazi od Justina, ali da će on učiniti ono što misli da je potrebno. Mariano govori Antoniji da je postupak za ustupanje dionica pripremljen te da će ih dobiti čim ih bilježnik bude imao.

95.epizoda - srijeda 9. veljače
Rodrigo kaže Violeti da je zaljubljen u nju i moli je da mu da priliku. Ona mu odgovara da još nije spremna to prihvatiti. Malena kaže Marieli da bi trebala reći da je trudna, jer bi se njezin otac zauvijek promijenio. Mariela joj kaže kako ne želi to učiniti, no obeća joj da će razmisliti o tome. Hugo govori Rogeliju da odvjetnici Josea Marije uništavaju sve njihove planove te da će izgubiti zbog toga. Rogelio mu kaže neka se ne brine jer još mogu reći sucu da je njegov otac bio senilan i da nije znao što čini tijekom pisanja oporuke. Candela se pristane udati za Delfina. Fausta kaže Leonori da je doznala da je u vezi s Juliom i upozori je da ili neka ga ostavi ili će ona sve reći Marianu.

96.epizoda - četvrtak 10. veljače
Jose Maria pita Violetu želi li biti s njim, a ona mu odgovara da ona više nije djevojka kakvu je poznavao, misleći na to da je bila intimna s Maxom. Jose Maria govori Violeti da bi trebala zaboraviti sve loše što joj se dogodilo i ponovno razmisliti o njegovoj ponudi. Rodrigo kaže ocu da je zatražio da ga pregledaju i doznao je da su mu jetra bolesna, no to mu nije želio reći kako se ne bi zabrinuo. Leonora moli Julija da je isprati iz kuće kako bi mu rekla da je njihova veza završila. Celestino zabrinuto govori Rodrigu da je njegova majka umrla od iste bolesti i on ne želi i njega izgubiti.

97.epizoda - petak 11. veljače
Celestino kaže Violeti da, u Rodrigovu slučaju, ljubav žene koju voli pomogla bi mu da nastavi živjeti. Fausta dozna da se Leonora i dalje viđa s Juliom. Violeta govori Liji o Rodrigovoj bolesti. Lia joj kaže da mu može ponuditi svoje prijateljstvo jer ga ne voli. Violeta govori Rodrigu da pristaje biti s njim i ovaj se oduševi. Jose Maria doznaje da Hugo ima potvrdu liječnika u kojoj piše da je njegov ujak bio senilan i mentalno neposoban za pisanje oporuke te ga zbog toga odluči posjetiti. Hugo ne želi razgovarati s njim. Nakon što Hugova supruga dozna za njegove postupke, ona javi Joseu Mariji gdje ga može naći.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju