Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

133.epizoda - ponedjejlak 4. travnja
Mariela kaže Justinu da ih je Max ostavio bez novčića te će ga zbog toga tužiti. Leonora histerično plače kada dozna da je Fausta umrla. Adelaida kaže Graciji da je pomogla Cristini da pobjegne jer je prevarila Rogelija te da ju je on htio zbog toga ubiti. Renato kaže Cristini da je nikada nije volio, da je to bila igra koju je smislila njegova teta kako bi se obračunala sa svojim suprugom.

134.epizoda - utorak 5. travnja
Rodrigo posjeti Josea Mariju i kaže mu da se Violeta odrekla luksuza i koristi koju je imala od njega jer voli Josea Mariju. Borit će se za njezinu ljubav jer ju nije znao cijeniti. Violeta kaže majci da će se rastati od Josea Marije. Jose Maria kaže da neće odustati od Violete. Rogelio odlazi Sari; a ona glumata i poželi mu dobrodošlicu te mu kaže kako je znala da će se vratiti. Leonora cinično govori Ivani da bi Fausta bila živa da nije bilo nje te je okrivi za njezinu smrt.

135.epizoda - srijeda 6. travnja
Mariano kaže Ivani kako mu je žao što je doznao da je Renato bio Faustin pomagač samo kako bi dobio nasljedstvo. Odglumio je čak i srčani zastoj te bolesno srce, a zapravo uopće nije bio bolestan. Violeta kaže majci da je prekinula s Joseom Marijom jer joj ne vjeruje te da su mu bile potrebne riječi neznanca kako bi joj Jose Maria povjerovao da ne laže. Ivana pita Rodriga je li otišao na pogreb jer mu se sviđa Violeta. On joj odgovori da je otišao kako bi pomogao Violeti koja ima problema s Joseom Marijom te samo želi da bude sretna.

136.epizoda - četvrtak 7. travnja
Agent Muñoz prijeti Pantaleonu pištoljem, ovaj ga moli da ga ne ubije jer se samo želi osvetiti Justinu jer se loše ponašao prema njemu te da je ubio liječnika. Leonora zamjeri Marianu što se nije ponašao onako kako ona to zaslužuje. Mariano joj kaže da će otići odmah nakon pogreba jer shvaća da je njihovu braku došao kraj. Lia se osjeća nelagodno nakon što ju je Pablo poljubio pred Marianom. Mariano joj kaže da je sretan zbog njih dvoje. Jose Maria kaže Rogeliju da ga Justino optužuje za prijevaru, no on je sad u zatvoru zbog drugih zločina.

137.epizoda - petak 8. travnja
U svojem pismu Fausta opisuje sva nedjela koje je počinila i priznaje da je Renato bio njezin pomagač te objašnjava zašto je to sve učinila. Proglašava ga jedinim nasljednikom svoga bogatstva, koje je ravno nuli. Renato je u šoku i na rubu plača, Ivana kaže majci da bi je, u slučaju da njezina teta nije izmislila bogatstvo, sigurno poslala u starački dom, na što je Leonora bijesno ušutka. Mariano kaže Leonori da Ivana ima pravo što nikada nije voljela svoju tetu i samo ju je podnosila jer je mislila da će naslijediti njezino bogatstvo. Mariano kaže Renatu da će morati raditi kao svi roditelji kako bi uzdržavao djecu. Justino vidi Rogelija u zatvoru i podsjeti ga da će mu se osvetiti. Mariano govori Renatu, Pablu i Ivani da Leonora vrši pritisak na njega kako bi izbjegla rastavu i kaže im da zauvijek odlazi od kuće, ali da ga neće izgubiti jer će uvijek biti tu za njih. Mariano kaže Leonori da Ivana odlazi s njim.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju