Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

123.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Jose Maria zamjeri Violeti što mu nije rekla za Maxov posjet. Ona odgovara da mu je željela reći nakon što se riješi problem s Juliom. Govori mu da joj je Max rekao da se nije trebala udati za Josea Mariju jer joj je on mogao dati više. Kaže mu da mu je jasno rekla da ima sve s Joseom Marijom. Jose Maria joj kaže da ga je Max tražio na dan vjenčanja. Violeta se uvrijedi jer joj to prije nije rekao, a na nju se naljutio jer mu ona nije rekla za Maxov posjet. On misli da ona krije nešto od njega. Gina pronalazi prsten i povuče optužbu. Cristina kaže Renatu da je sigurna da je dijete njegovo te da bi trebali nastaviti s planovima jer ne može smisliti Rogelija koji ju gleda s mržnjom.

124.epizoda - utorak 22. ožujka
Violeta kaže Joseu Mariji da Max pokušava razoriti njihov brak. Ona ga obožava i ne želi da se to dogodi. Jose Maria joj odgovori da i on nju voli. Antonia je zabrinuta jer ne može pronaći Liju. Rogelio kaže Maxu da učini nešto kako bi se Justino opustio jer mu se život ruši. Nema novca, potrošio je mnogo na zemlju Josea Marije i ne mari ni za što osim da dozna s kime ga Cristina vara. Violeta nazove Pabla jer zna da je Lia s njim. On joj kaže da je na operaciji.

125.epizoda - srijeda 23. ožujka
Lia kaže Pablu da mu nema što oprostiti, da je znala za rizik i žalosna je samo zato što ljudi koji je vole pate zbog nje Renato zamjeri Pablu što Lia zbog njega pati, što je riskirala život. Lia mu kaže da je Pablo želio pomoći i da nema pravo vrijeđati ga. Alejandro pita Antoniju želi li se odmah udati za njega; ona pristane. On otiđe ugovoriti datum vjenčanja i planira se vjenčati krajem tjedna bez ičijeg znanja. Leonora čuje njihov razgovor. Violeta nazove Marielu i želi razgovarati s Maxom.

126.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Jose Maria kaže da ne vjeruje Violeti, ali da joj se ne želi suprotstaviti jer se boji da bi je mogao izgubiti. Toribio ga upozori da će je, nastavi li tako, izgubiti. Renato pokušava podmititi bilježnika kako bi mu ovaj pokazao Faustinu oporuku. On to ne želi jer je protuzakonito te mu govori da će morati pričekati do njezine smrti. Pablo i Lia su sretni i priznaju jedno drugomu da se vole. Candela govori Joseu Mariji da se posvađala s Violetom jer je ljuti to što ga ona ne voli kao što on voli nju i kaže mu da će ga zauvijek čekati. Jose Maria je upozori i kaže joj da se ne prepire s njegovom suprugom.

127.epizoda - petak 25. ožujka
Justino prijeti Alejandru pištoljem i kaže mu da će ga ubiti. Ovaj mu kaže da će ga nasmrt pretući, njih dvojica započnu tučnjavu. Justino odvede Alejandra na balkon i drži ga za stopalo dok ovaj visi s balkona sve dok Alejandro ne padne i na mjestu pogine. Otac Basilio čekao je ispred automobila i vidio Alejandra kako pada pred njega. Antonia se onesvijesti nakon što joj otac Basilio kaže da je Alejandro umro. Špijun koji radi za Marielu kaže joj da je Max razgovarao s Violetom te da ju je pokušao poljubiti na što ga je Violeta ošamarila. Violeta kaže Joseu Mariji da ju je Max posjetio, ovaj poludi i kaže da mu je sada toga dosta.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju