Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

138.epizoda - ponedjeljak 11. travnja
Julio govori svojoj majci da je bio Leonorin ljubavnik te da Mariano zna cijelu istinu i neće priznati da mu pomaže te se nada da će mu oprostiti. Antonia kaže Marianu da zna što je Julio učinio. Mariano joj kaže da je voli i da će oprostiti Juliju jer je njegov sin učinio isto. Sada je razotkrio Leonorine laži. On je moli da počnu ispočetka. Tijekom putovanja u Puertu del Cielo, Liji se vrati vid. Svi su oduševljeni. Nicolas, načelnik postaje u Puerti del Cielo ispriča se Antoniji i njezinoj obitelji zbog govorkanja i odnosu prema njima u prošlosti. Kaže im da su pronašli truplo oca Basilija na Justinovu imanju.

139.epizoda - utorak 12. travnja
Justino počne pobunu u zatvoru i iskoristi priliku te ubije Rogelija. Julio moli Celiju da ga promijeni. Violeta govori Joseu Mariji da Rodrigov otac želi da ona pođe u Madrid kako bi prezentirala novu kolekciju, no nije sigurna želi li poći jer su se netom pomirili. On joj kaže da će je čekati koliko god bude trebalo jer ona mora ostvariti svoj san. Julio kaže svojoj obitelji da je u kafiću doznao da je Justino platio mnogim ljudima da ne kupuju ništa u njihovoj trgovini kako bi im posao propao. On stoji iza očeva bankrota i smrti.

140.epizoda - srijeda 13. travnja
Renato moli Graciju da pođe s njim na predstavljanje Violetine kolekcije. Kaže joj da mu je na više načina pomogla da odraste, a sada želi imati drukčiji odnos s njom. Ivana kaže Daniju da je zaljubljena u nekoga. Dani joj kaže da zna da to nije on, Ivana mu kaže da bi on zasigurno bio muškarac njezina života da su stariji, ali sigurna je da djevojka njegova života postoji i da se samo mora strpjeti nekoliko godina. Delfino posjećuje Candelu, ona mu kaže da shvaća da Jose Maria nije za nju i sada je predana svomu sinu, poslu i otvorena je za ljubav. Delfino je ponovno zaprosi i ona pristane na brak. Violeta čestita Antoniji i Marianu kada joj kažu da će se vjenčati krajem mjeseca. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju