Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

128.epizoda - ponedjeljak 28. ožujka
Andrés, radnik u hotelu, prepoznaje Justina na fotografiji i prema opisu koji je vidio na televiziji. Mariano kaže Ivani da Antonia ne osjeća isto što i ona, da ne želi da on otiđe od svoje majke te da se zato željela udati za Alejandra. Ivana mu kaže da je najgore u svemu što ga Antonia ne voli jer ne može živjeti sa ženom koju ne voli. Malena i Mariela šokiraju se vidjevši policiju na vratima svoga stana, tražeći Justina koji je optužen za silovanje. Candela donosi omotnicu koju je Max ostavio Violeti.

129.epizoda - utorak 29. ožujka
Renato uzima jastuk kojim želi ugušiti Faustu te joj kaže da će pronaći oporuku. Ivana kaže majci da zna zašto nije rekla istinu o Faustinoj nesreći. Kaže da su se njih dvije svađale te da ju je gurnula niza stube. Ivana joj savjetuje da prizna istinu. Leonora plače jer ju je Fausta optužila i uvrijedila je, nakon toga ju je ošamarila te da je ona zbog toga poludjela. Moli je da ne kaže ništa svom ocu jer bi je on ostavio. Obeća joj da će reći istinu čim Antonia i djeca otiđu.

130.epizoda - srijeda 30. ožujka
Violeta se prisjeti da ju je majka molila da se bori za muškarca kojega voli bez obzira na to što sve mora proći. Mariano kaže Antoniji da je Justino u zatvoru. Candela nalazi Josea Mariju u nesvijesti u trgovini i nazove Hitnu pomoć. Justino govori Malenoj da će ga pustiti jer je žena koja ga je optužila lagala te ga je optužila i da je otac Adelaidinoj kćeri. Pokuša je uvjeriti da ih nije silovao, nego da su ga one zavele. Violeta u bolnici traži Josea Mariju, Candela je uz njega i on joj govori da bi želio da je ona žena njegova života. Violeta mu kaže kako se prestrašila kada je doznala da je odvezen u bolnicu.

131.epizoda - četvrtak 31. ožujka
Rogelio čuje kako Cristina nekomu govori da će se susresti s njim u hotelu. Fausta pokušava reći Marianu da ga Leonora vara, no Leonora to vidi, uđe u sobu i prekine je u toj namjeri te kaže Marianu da se teta mora odmoriti. Rogelio podere Cristininu košulju i pokuša voditi ljubav s njom protiv njezine volje. Pantaleon nađe truplo oca Basilija na Justinovu imanju. Antonia i Justino se svađaju. Justino porekne sve za što ga Antonia optužuje i tvrdi da ga je Antonia oduvijek uznemirivala jer ju je on odbijao, a na kraju ga želi i uništiti. Adelaida ga također optuži za silovanje.

132.epizoda - petak 1. travnja
Pantaleon kaže Justinu kako nikada nije mislio da će ubiti oca Basilija te da, stoga, zaslužuje dobru nagradu. Justino ga bijesno upozori da će potonuti zajedno s njim ako ga optuži. Mariela ljutito govori majci da je Max prodao sve očeve dionice i nikada nije položio novac na njihov bankovni račun te da će ga tužiti dozna li da je novac ukrao. Leonora histerično napadne Faustu jer je rekla Marianu da ga Antonia voli. Kaže Fausti da je mrzi i da će je strpati u starački dom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju