Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

88.epizoda - 31. siječanj
Violeta kaže Antoniji i njezinoj obitelji da više ne želi čuti za Maxa niti želi da itko više ikad izgovori njegovo ime. Delfino kaže Joseu Mariji da su Coralitini rođaci uzeli novac koji im je on dao, no da oni žele upoznati osobu koja će je posvojiti. Jose Maria zna da ne smije dopustiti da ga vide jer će shvatiti da je lagao kad ih je posjetio. Jose Maria kaže Toribiju kako je Max izdao Violetu i, iako ne želi iskoristiti njezinu tugu, bit će spreman da joj pomogne. Toribio mu kaže da je ovaj Violetin problem Joseu Mariji otvorio nova vrata do nje, te da bi to trebao iskoristiti. Justino kaže Marieli da im neće financijski pomagati te da će morati živjeti s onime što joj njezin suprug priušti.

89.epizoda - 1. veljače
Ivana ironično pita Josea Mariju zašto Violeta osvoji sve muškarce. On joj odgovara da je to vjerojatno zato što se ne pretvara biti ono što nije. Nakon potpisivanja dokumenata za posvojenje, Coralito kaže Joseu Mariji da je oduševljena jer joj je on postao otac. Mariela pokazuje fotografije s vjenčanja Violeti i kaže joj da ju je porazila. Violeta joj kaže da nikada nije željela Maxa i sada se osjeća dobro jer je ipak ispao ništarija. Liječnik Maturana kaže Liji da neće moći progledati.

90.epizoda - 2. veljače
Lia kaže Violeti nešto o putovanju i zamoli je da ne učini ništa što inače ne bi učinila, samo zato što je žalosna. Ivana moli Pabla da se vrati kući jer joj nedostaje; Pablo to odbije i kaže joj da mu smeta što u njihovoj kući nitko nije ono što zapravo jest. Hugo putuje u Mexico kako bi osporio oporuku uz pomoć Rogelija. Rogelio lukavo predloži Hugu neka ne kontaktira s Joseom Marijom kako im plan ne bi propao. Toribio sretan govori Joseu Mariji da je poslao cvijeće Jesusi jer je zaljubljen u nju. Jose Maria mu kaže da bi se, ako sve bude u redu, Toribio mogao oženiti Jesusom, a on Violetom.

91.epizoda - 3. veljače
Lia se uspije odmaknuti od Renata i ljutito mu kaže da ga voli, ali da nije spremna biti intimna s njim pa je najbolje da prekinu vezu. Mariela se pravi da je bolesna kako bi natjerala Justina da je žali. Max kaže Marieli da njezin otac ne voli takve scene. Ona kaže da to ne zna, ali moraju uživati u sreći njezina oca. Renato daje Liji piće od kojega joj pozli i pokuša je ponovno zavesti, no stiže Pablo i odvodi Liju, no ona mu kaže da odlazi s Renatom.

92.epizoda - 4. veljače
Renato mudro govori svojim roditeljima da je odveo Liju u Acapulco da osjeti more i kako bi joj rekao da je voli. Nakon što je Leonora doznala da je Mariano doznao za vezu između Renata i Lije, on joj zamjeri da im je ona davala podršku iako je znala da je on protiv toga. Toribio kaže Jesusi da je izgubio ženu i majku te da je postao alkoholičar. Dugo je bio siromašan sve dok nije sreo Josea Mariju koji mu je pomogao da se izvuče iz siromaštva. Pablo govori Joseu Mariji kako zna da Renato ne voli Liju i da joj ne želi dobro, no on to nije mogao dokazati.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju