Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'.Otkrijte sva lica ljubavi!

68.epizoda - ponedjeljak, 3. siječnja
Leonora kaže Marianu da se slaže da se obitelj Madrigal vrati u kuću. Pantaleon govori Justinu da neće ubiti liječnika Rangela, jer mu je dužan uslugu. Toribio kaže Joséu Maríji da ga Candela pokušava osvojiti preko njegove tuge za Violetom. Violeta zamjeri Maxu što se tako ponio prema njoj i kaže mu da joj je trebala njegova pomoć, a ne prijekor. Max joj se ispriča. Antonia zahvali Leonori što ih je primila u kuću. Otac Basilio zahvali Marianu što je pomogao Antoniji i njezinoj djeci.

69.epizoda - utorak, 4. siječnja
Pablo pokušava raščistiti odnos s Lijom, no ona ga ne želi slušati. Justino je ljut, jer Pantaleon nije želio pomoći mu da ubije liječnika Alejandra Rangela. On ga otpusti, a Pantaleon ga podsjeti da zna sve njegove tajne i prijeti mu da će razgovarati s njim. Justino mu govori neka mu ne prijeti i nakon toga promijeni mišljenje. Pablo kaže Liji da se brine za nju te da nije jedan od onih koji se poigravaju djevojkama. Lia mu kaže da mu ne vjeruje i više ju nije briga za njega.

70.epizoda - srijeda, 5. siječnja
Pablo uzrujano govori Claudiji da ode iz njegove sobe. Mariano kaže Rogeliju da Leonora pristaje poslovati s Joséom Maríjom. Rogelio se iznenadi i kaže mu da je mislio da će ona tražiti da on odustane od projekta. Celestino govori Rodrigu da je Ivana prava djevojka za njega jer dolazi iz dobre obitelji, a vrlo je zgodna. Rodrigo mu kaže da želi drukčiju djevojku te da nije zainteresiran za Ivanu. Cristina kaže Renatu da želi da pođe s njom provozati se u njezinu novom automobilu.

71.epizoda - četvrtak, 6. siječnja
Pablo pita Liju kad je odlučila zamijeniti njega s Renatom i upozori je da se on samo poigrava njome. Lia mu kaže da ne može podnijeti činjenicu da su njih dvojica zaljubljeni u nju. Pablo ljutito izađe. Renato kaže Fausti da je osvojio Liju i poljubio je. Ona želi znati sve detalje. José María moli Delfina da se pobrine za Coralitino posvajanje te da će mu za to platiti. Dani prizna svoje osjećaje Ivani i pita je želi li biti s njim. Ivana mu odgovori da je on mnogo mlađi od nje i da moraju pričekati pet godina jer tada razlika u godinama neće biti toliko primjetna.

72.epizoda - petak, 7. siječnja
Lia kaže Renatu da njezina majka ne želi da su njih dvoje zajedno i želi da Lia prekine vezu s njim. On kaže da to želi i Mariano, no da bi se oni trebali viđati u tajnosti. Također joj kaže da ga je Pablo napao. Pablo kaže Boru da ga vrijeđa kada ružno govori o Liji. Lia kaže Violeti da je prekinula vezu s Renatom. Renato kaže Marianu isto te da su njih dvoje samo dobri prijatelji. Alejandro posjeti Antoniju kako bi joj rekao da mora otići u Puertu del Cielo jer ima neke poslove koje mora riješiti. Antonia mu kaže da će joj nedostajati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju