Neočekivani obrati u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

43.epizoda - 29. studenog
Antonia govori Violeti da nije trebala otići i baciti odjeću na Leonoru, a ponajmanje na onakav način na koji je to učinila. Violeta joj kaže da je to bilo u samoobrani jer ih Leonora želi poniziti te da bi morala platiti Antoniji i ako želi da joj prepravlja odjeću. Antonia joj kaže da joj se Mariano odužio kućom, hranom i nastavom za Danija i Líju. Fausta kaže Leonori da nađe način kako će izbaciti Marianove rođake iz kuće i predloži joj da priredi zabavu te pozove mnoštvo ljudi i planira učiniti nešto kako bi ponizila rođake svoga supruga. Justino kaže Maleni da drži Marielu na oku.

44.epizoda - 30. studenog
Max nazove Marielu i uzruja se kada sazna da je uhićena. Justino kaže Pantaleonu da putuje u México kako bi pomogao Marieli i moli ga da se brine za imanje. Toribio i José María pišu popis gostiju za krštenje Candelina djeteta. Dani, sav sretan, pokazuje Antoniji i Violeti kameru koju mu je Mariano darovao. One mu kažu da bi trebao vratiti dar jer je vrlo skupocjen. Mariano uvjeri Antoniju da dopusti Daniju da zadrži kameru. Mariano zamjeri Violeti što je nepristojna prema Leonori. Ona mu odgovori da se želi prema njima ponašati kao prema slugama i kaže mu da je poslala odjeću njegovoj majci na prepravak.

45.epizoda - 1. prosinca
Rodrigo kaže Celestinu da se želi sastati s Violetom. Justino uzrujano govori Maleni da je sve sređeno i da će Mariela biti puštena. Mariano moli Leonoru da pošalje odjeću krojaču jer Antonia to neće učiniti. Ivana poljubi Joséa Maríju, a on je upita zašto je to učinila. Ona mu odgovori da joj se sviđa više nego što on misli. Justino kaže Maleni i Marieli da će neko vrijeme provesti s njima u Méxicu. Lía govori Violeti da je Ivana čeka. Violeta kaže da je José María slobodan i može biti s kojom god želi.

46.epizoda - 2. prosinca
Justino susretne Antoniju kod Mariana i napadne je. Ulazi Leonora i Justino Leonori kaže da je došao u posjet Marianu, no rečeno mu je da je on u uredu. Mariela kaže Maxu da bi trebao biti strpljiviji želi li se domoći novca njezina oca te da otac mora prihvatiti njihovu vezu. Leonora moli Liju da pomogne teti Fausti kao medicinska sestra i Lia pristane. Pablo poziva Danija i Liju u kino. Dani se divi Ivani i moli je da mu dopusti da je fotografira. Julio pozove Celiju i kaže joj neka radi u Marianovoj tvrtki te da će štedjeti za njihovu budućnost jer je ona obećala čekati ga.

47.epizoda - 3. prosinca
Violeta kaže Joséu Maríji da je našla Maxa te da želi raščistiti mnogo toga s njime jer je otišao misleći da ga ona ne voli. José María se uzruja i poželi joj sreću s njime. Ona sada može započeti vezu s Maxom. Justino i Malena dolaze Marianu, a Fausta ih vrijeđa govoreći im da su seljaci. Malena joj govori da oni to nisu, nego da su zemljoposjednici. José María dolazi u svoju trgovinu uzrujan i kaže Toribiju da se Violeta sprema pobjeći s Maxom. Toribio mu kaže da Violeta nije djevojka za njega. Rogelio kaže odvjetniku Revi da moraju nešto učiniti kako bi zaustavili građevinske radove i kako bi natjerali Joséa Maríju da mu proda zemljište, jer će toj zemlji u kratkom vremenu trostruko porasti cijena.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju