Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

108.epizoda - ponedjeljak 28. veljače
Jose Maria kaže Violeti da je ne može zaboraviti, no da joj ne može oprostiti što je izabrala Rodriga radi njegova novca. Violeta mu objasni da je izlazila s Rodrigom te da mu je pomogla da shvati da mu je život u opasnosti. Antonia odlazi u Justinovu zgradu, ugleda ga na vratima i kaže mu da mu nikada neće dopustiti da je zavede te da ga se više ne boji. Ako to ipak učini, tužit će ga. Ona ga pljusne. Mariano se iznenadi vidjevši Pablovu reakciju nakon što mu je priznao da se želi rastati od njegove majke. Pablo mu kaže da je iznenađen što je njihov brak potrajao toliko dugo kada je očito da se njih dvoje ne vole. On mu ponudi podršku bez obzira na odluku koju će donijeti. Ivana i Renato zabrinuti su zbog rastave zbog njihove financijske situacije.

109.epizoda - utorak 1. ožujka
Coralito kaže Candeli da ne želi Violetu u kući, ali ne može ništa učiniti jer se Jose Maria odlučio oženiti njome. Bez obzira na sve, smislit će plan. Candela je moli da ne čini ništa jer će Jose Maria shvatiti da ga Violeta nikada nije voljela i zbog toga će patiti. Ona joj kaže da odlazi od kuće. Rodrigo kaže svom ocu da će njegov život bez Violete biti strašan, da će raditi kod kuće i čim se oporavi, otputovat će u Europu kako bi nadgledao radove sve dok ne preboli Violetu. Celestino mu kaže koliko bi to želio te da su on i Violeta bili par iako se on protivio tomu. Antonia govori Violeti o Justinovu napadu na nju i kako ju je Mariano obranio.

110.epizoda - srijeda 2. ožujka
Ivana pokušava reći Marianu da joj je ono bio prvi spolni odnos, a on je moli da ga ne čini budalom jer je dobio detaljno izvješće od liječnika. On traži objašnjenje od nje, a ona kaže da je to učinila jer je nitko ne voli i da su je svi momci napustili. Mariano joj kaže da je voli koliko i njezinu braću i sestre. Pablo, očiju punih suza, govori joj da će joj pomagati sve dok ne riješi problem te da neće dopustiti da bude sama. Nakon što su Leonora i Fausta shvatile što se dogodilo Ivani, Fausta misli da se to dogodilo jer nije mogla podnijeti da se njezini roditelji rastaju.

111.epizoda - četvrtak 3. ožujka
Antonia govori Violeti da je već rekla Alejandru da je zaljubljena u Mariana te da se želi vratiti natrag u selo jer i on nju voli, a Leonora zna za to i smatra da je ona kriva jer se Mariano želi rastati. Antonia govori da bi se ona radije udaljila od njih prije nego što shvati da ga voli. Cristina želi pronaći Renata kako bi mu rekla da umalo da nije izgubila dijete jer je bolovala od teške depresije jer ga ne viđa, da ne može jesti ni spavati i da mora znati da će njih dvoje biti zajedno kada se dijete rodi.

112.epizoda - petak 4. ožujka
Dani shvati kako je Leonora izazvala Faustinu nesreću. Violeta kaže Joseu Mariji da ju je Max čekao na poslu, no on mu je jasno rekao da će se ona udati za njega. Jose Maria joj bijesno kaže da će se suočiti s njom kako bi je ona prestala maltretirati jedanput zauvijek. Violeta mu kaže da nije važno što Max čini jer ga voli i neka nikada ne posumnja u to. Liječnik kaže Leonori da je stanje njezine tete vrlo ozbiljno, Mariano pita Leonoru što se dogodilo Fausti. Ona mu laže i govori da ju je pronašla u nesvijesti pri dnu stuba kada se vratila s puta.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju