Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'.Otkrijte sva lica ljubavi!

63.epizoda - ponedjeljak 27. prosinca
Rogelio govori odvjetniku Revi da će, što jače udare po Joséu Maríji, jednostavnije i jeftinije proći s kupnjom zemlje. Rodrigo uči Violetu šiti i prepoznati dobre materijale. Kaže joj da mora biti strastvena u svome poslu kako bi bila različita od drugih. Coralito zove Ivanu i želi je vidjeti kako bi razgovarali o Joséu Maríji jer je on u groznome stanju otkad je projekt otkazan. Julio zahvali Justinu na pomoći i kaže mu da se njegova obitelj već smjestila u stanu. Alejandro posjeti Antoniju i kaže joj da je stan lijep, a ona odluči biti s njim u vezi. Alejandro je oduševljen i zahvaljuje joj na pruženoj prilici.

64.epizoda - utorak 28. prosinca
Antonia iznenađeno pita Justina kako je ušao u stan. On joj odgovara da ima ključeve jer plaća stan. Pokuša je dodirnuti, no ona prestrašeno pobjegne na ulicu. Ne primijeti da joj se približava automobil i dogodi se nesreća. Prolaznici joj prilaze i pozovu Hitnu pomoć. José María moli ravnatelja da primi Coralito na studij, on traži djevojčine dokumente. Delfino govori Candeli da je sve sredio, a ona mu uzrujano kaže da sve otkaže jer je to učinila kako bi se uselila k Joséu Maríji.

65.epizoda - srijeda 29. prosinca
Antonia iznenađeno pita Justina kako je ušao u stan. On joj odgovara da ima ključeve, jer plaća stan. Pokuša je dodirnuti, no ona prestrašeno pobjegne na ulicu. Ne primijeti da joj se približava automobil i dogodi se nesreća. Prolaznici joj prilaze i pozovu Hitnu pomoć. José María zamoli ravnatelja da primi Coralito na studij, on traži djevojčine dokumente. Delfino govori Candeli da je sve sredio, a ona mu uzrujano kaže da sve otkaže jer je to učinila kako bi se uselila k Joséu Maríji.

66.epizoda - četvrtak 30. prosinca
Toribio kaže Jesusi da je José María njezin šef, a ona se odmah prisjeti njegova imena i zna da će je šef povesti sa sobom. Pablo zabrinuto upita Leonora o Antonijinoj nesreći i kamo su je odveli. Pablo stiže u bolnicu i ponudi pomoć Liji koja je već ondje s Renatom. Lia kaže Renatu da je Violeta tražila Renatina oca da im ponovno prepusti kuću, Renato se pravi da je sretan. Violeta kaže Antoniji da joj je Justino prijetio da će ih ozlijediti ako ga optuže. Ona joj odgovara da je bolje da se vrate Lazcanu jer je to jedino sigurno mjesto te da će se ondje moći skriti od Justina. Lia i Dani odlaze Antoniji. Oni se zagrle i zahvalni su što joj se ništa nije dogodilo.

67.epizoda - petak 31. prosinca
Julio traži Justina u njegovu hotelu i zamoli čovjeka na recepciji da mu kaže da ga čeka. Recepcioner nazove Justina u njegovu sobu, Mariela odgovori na poziv i kaže ocu da ga Julio traži. Antonia kaže Jesusi kako je sretna što je ponovno s njima. Cristina se uzruja kada joj Rogelio kaže da će morati pričekati s kupnjom automobila koji želi. Julio i Justino razgovaraju, a u tom trenu dolazi Malena i Mariela. Justino ih uvjeri da je unajmio Julija za svoj posao.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju