Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

3.epizoda - 25.listopada
Violeta se pred očevim tijelom zaklinje da će jednom izbaviti vlastitu obitelj iz siromaštva. Alejandro govori Antoniji da se pobrinuo za sve oko bdijenja i pokopa, a Justino i Malena odlaze na pogreb Amada kako bi izrazili sućut Antoniji i njezinoj djeci. Max ignorira smrt Violetina oca i dovodi mariachije da joj odsviraju serenadu. Antonia i otac Basilio zahtijevaju od njega da ode. Max i Claudio odlaze posramljeni, a uzrujani Julio trči za Maxom i udara ga. Otac Basilio govori Juliju da je nakon smrti oca on glavni muškarac u kući i da se mora brinuti za majku, braću i sestre. Malena govori Marieli o serenadi na bdjenju i govori ružne stvari o njoj. Jose Maria slučajno prolazi pokraj sela te će vidjeti Violetu i reći odvjetniku Libradu da je ona žena njegova života.
4.epizoda
Max govori Violeti da se zaljubljuje u nju i da ga zanima osjeća li ona isto prema njemu. Otac Basilio govori Antoniji da je potraga za Marianom Lazcanom sjajna odluka i da bi joj i on volio pomoći da može.
Max govori Claudiju da će lako osvojiti Violetu i da je samo pitanje vremena kad će voditi ljubav s njime. Mariano se sjeća prošlosti kad je Antonia hodala s njim i ostavila ga zbog njegova rođaka, jer se zaljubila u njega. Julio i Violeta ne slažu se s Antonijinom odlukom da potraži Mariana Lazcana, jer je on jako povrijedio svog oca. Violeta nosi haljinu koju je Antonia sašila Marieli i Mariela je vrijeđa.

5.epizoda - 26. listopada
Mariano govori Leonori i djeci Renatu, Pablu i Ivani da treba osobu koja obrađuje srebro i zlatu, a Leonora mu govori da će si samo zakomplicirati život. Ivana govori Renatu da ne zna kako će proći semestar u školi. Violeta govori Liji za tučnjavu kod Mariele te da je Max bio na zabavi i da će pomisliti da je ona ljubomorna. Julio pita Antoniju traži li Mariana zato što joj je on jedanput bio dečko i nije ju nikada prebolio.
6.epizoda
Julio govori Antoniji da je Genaro novi vlasnik hipoteke i da će izgubiti srebrnarnicu ako ne plate u roku od deset dana, jer im nitko ne želi pozajmiti novac. Otac Basilio zahvaljuje Marianu jer je pristao pomoći Antoniji te ga pita kada će ići u Puerta del Cielo. Jose Maria moli Felipea da mu pomogne naći Violetu jer su mu u Puerta del Cielu rekli da se odselila iz sela i otišla živjeti u Mexico City. Max čeka Violetu na groblju. Julio će ga bijesan izbaciti te će poludjeti kada primijeti da je Max uzeo nadgrobni spomenik. Julio će ga udariti, a Max će mu uzvratiti i srušiti ga.

7.epizoda - 27. listopada
Gelasio govori Justinu da se Mariano Lazcano vraća u selo ne bi li pomogao Antoniji. Uzrujani Julio govori Daniju da mora prestati davati Violeti poruke, jer će ga inače istući. Sonia govori Marieli za Juliovu i Maxovu tučnjavu. Otac Basilio govori Antoniji da bi Justino Fregoso mogao postati vlasnik srebrnarnice, jer je otkupio hipoteku od Genara. Antonia govori ocu Basiliju da će razgovarati s Justinom i zamoliti ga da im da malo više vremena za otplatu hipoteke. Violeta govori Liji da je zaljubljena u Maxa. Lia će joj reći da ne može izaći s njim, jer je on istukao njezina brata Julija koji je završio u bolnici te da će i majka sigurno biti protiv toga. Rogelio i Cristina odlaze u Marianovu kuću te Rogelio predstavlja Cristinu svojoj obitelji kao svoju ženu.
8.epizoda
Antonia odlučuje skočiti s mosta, ali Claudio je sprečava u tome te je moli da misli na svoju djecu. Uzrujana Antonia govori mu da više ne želi živjeti i moli ga da je ostavi na miru, no Claudio to ne čini. Rogelio i Cristina odlaze iz Marianove kuće i zahvaljuju im na gostoprimstvu. Claudio vodi Antoniju u svoju kuću i Violeta će se preplašiti kada je vidi. Antonia govori Violeti da želi razgovarati s ocem Basiliom. Claudio govori Violeti da će ga on potražiti.

9.epizoda - 28. listopada
Antonia opet želi počiniti samoubojstvo, ali Violeta je prekida govoreći joj da joj je Lia rekla da je Justino otkupio hipoteku na srebrnarnicu i da će je uspjeti spasiti. Govori joj da je krivo procijenila Justina i da će morati zamoliti Marielu da joj oprosti. Antonia ne želi razgovarati o tome, jer joj nije dobro. Mariela se razbjesni kada joj Sonia kaže da se Max i Violeta viđaju. Max pokušava voditi ljubav s Violetom, ali ona ga zaustavlja i moli ga da je odvede kući, jer nije spremna za to. Max se uzruja i govori joj da će je odvesti u selo. Pablo govori ravnatelju da odustaje od škole, jer ne želi ovisiti o ocu.
10.epizoda
Ivana govori Pablu da je zabrinuta za Renata, jer neće položiti semestar i grozno se osjeća. Pablo mu govori da će mu on pomoći učiti kako bi položio sve ispite. Candela dobiva trudove i Jose Maria i Toribio vode je u bolnicu. Candela zamoli Jose Mariju da bude kum djetetu. Boro i Fito čekaju Pabla te su ljuti, jer je došao u disko jako kasno i publika je uzrujana.

11.epizoda - 29. listopada
Max i Mariela prolaze pored Violete, a ona kaže Liji da ga je već izgubila. Renato govori Ivani da se brine, jer ima ispit poslijepodne, a ništa ne zna. Jose Maria govori Candeli da je može izvesti da se zabavi. Ivana moli Pabla da pomogne Renatu i piše ispit u njegovo ime. Max govori Marieli da je Violeta vrlo staromodna i da su svi u selu isti. Mariela mu govori da je ona drukčija, jer je mnogo liberalnija. Claudio moli Violetu da bude s njim u vezi te joj govori da je Max ne voli i da će je samo povrijediti. Pablo piše ispit umjesto Renata.
12.epizoda
Iznenađeni Justino govori Nicolasu da je šokiran što mu obitelj Madrigal tako uzvraća za svu pomoć koju im je pružio. Pablo primjećuje da tip imena Gandul ima MP3 koji mu je ukraden i ispituje ga o tome. Fito i Boro mole ga da ga pusti na miru jer tip ima puno prijatelja kriminalaca koji bi ih mogli pretući.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju