Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

83.epizoda - 24. siječnja
Ivana kaže Marieli da su od nje pravili budalu. Mariela se iznenadi kad ugleda Maxa i Violetu kako se ljube. Žele se sukobiti s njima. Mariela ipak to ne učini, no kune se da Max neće proći nekažnjeno. Violeta će patiti, a Max će naučiti lekciju. Jesusa kaže Antoniji kako zna da je zaljubljena u Mariana i da je to razlog zašto nikada neće moći voljeti Alejandra.

84.epizoda - 25. siječnja
Max oklijeva u trenutku kad mora potpisati dokumente, no Justino ga promatra prijetećim pogledom. Inženjer Parades kaže Joseu Mariji i Marianu da je njegova zemlja dobra za gradnju te da je urušavanje najvjerojatnije netko potaknuo. Rogelio ulazi, a Jose Maria mu kaže da zemlja nije više na prodaju, a ponajmanje čovjeku koji namjerno želi prouzročiti toliku štetu, pa čak i ubiti, ako treba, kako bi je se dokopao. Mariano i Rogelio se iznenade. Mariano kaže Rogeliju kako mu se ne sviđa način kako rješava probleme te da će podržati Josea Mariju u slučaju da je njegova optužba utemeljena.

85.epizoda - 26. siječnja
Max uzrujano govori Marieli sve što mu je njezin otac rekao o povišici te o tome da više nisu partneri. Ona mu odgovara da će se morati nositi s time dok se otac ne smiri, a sigurna je da će im dati ono što traže jer je obožava. Coralito uplašeno govori Daniju da rođaci od nje traže previše novca kako bi skrbništvo nad njom dobio Jose Maria, a ako im on ne da koliko oni traže, povest će je sa sobom. Ona ne želi ići s njima jer je tjeraju da prosi. Renato je zadovoljan što Pablo više ne živi u kući i kaže Fausti da se neće više morati brinuti zbog njegova koketiranja s Lijom.

86.epizoda - 27. siječnja
Leonora okrivi Mariana za probleme u braku, jer on previše vremena provodi na poslu. On kaže da radi kako bi joj mogao priuštiti sve što treba, no ipak joj kaže da će se potruditi da njihov brak uspije jer je siguran da mogu prebroditi krizu. Max pokušava izaći iz Justinova stana iznoseći razlog da uzima svoje stvari, a Justino mu kaže da može ići s Pantaleonom i upozori ga da ne pokuša pobjeći. Leonora govori Fausti da ju je Mariano molio da im da vremena da spase brak. Ona kaže da bi trebala pokušati ako želi zadržati sadašnji status, a to su stalne glavobolje zbog kojih ne mora raditi određene poslove. Max nazove Violetu i kaže joj da on putuje.

87.epizoda - 28. siječnja
Mariano kaže Liji da će specijalist procijeniti njezin slučaj i obeća joj da će joj dati mnogo pažnje. Lia kaže svojoj braći i majci da je uzbuđena, ali da se istovremeno i boji. Julio je moli da se umiri i kaže joj da je taj liječnik jedan od najboljih, a Violeta joj kaže neka ne gubi nadu. Violeta kaže Marianu da osjeća mržnju prema njemu jer je znao koliko je njezin otac patio zbog njega, ali sad osjeća zahvalnost za sve što čini za njezinu obitelj. Violeta odlazi u crkvu i slučajno ugleda vjenčanje Maxa i Mariele. Ostane skamenjena i u umalo da se ne onesvijesti, ali u pomoć joj pristiže Rodrigo, no ona ipak izgubi svijest te je on odveze u bolnicu. Nakon što se oporavila, kaže mu da je njezin momak bio mladoženja te da se oženio Marielom. Voljela ga je svim srcem.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju