Neočekivani obrati u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

38.epizoda - 22. studenog
Coralito savjetuje Candeli da kaže Joseu Mariji da ga voli prije nego što joj ga netko preotme. Violeta kaže Joseu Mariji kako sanja o tome da postane modna dizajnerica pa da pokazuje svoje skice modnim kućama kako bi pronašla posao. Jose Maria se ponudi odvesti je u te modne kuće. Mariano moli Antoniju da mu pomogne ispravno odgojiti djecu, jer su Julio i Violeta buntovni i on im želi pomoći. Fausta kaže Renatu i Ivanni da će Mariano početi trošiti novac na svoje rođake te da će oni dobiti manji dio. Igra zakulisne igre i kaže im da će vjerojatno pridobiti Marianovu ljubav. Antonia moli Violetu da bude pristojnija s Marianom i njegovom obitelji jer je on dobar čovjek i želi da oni postanu dijelom njegove obitelji.

39.epizoda - 23. studenog
Mariela odlazi u tvrtku u kojoj Max radi i poljubi ga. Max se iznenadi što je vidi i kaže joj da mu je trebala reći da dolazi. Claudio kaže Maxu kako je Mariela dobra prilika, jer je bogata, zgodna te je baš ono što njemu treba. Rogelio govori Filibertu da je Julio Marianov nećak i da će raditi s njim i bit će mu pomoćnik,. Pantaleon kaže Justinu da se Gracia skriva u Adelaidinoj sobi. Mariela kaže Maleni da ju je Max nazvao. Malena se čudi kako je dobio njezin broj telefona, jer ona ima novi mobitel. Mariela joj prizna da je ona prvo njega nazvala u ured i dala mu broj, a onda je on nazvao nju. Moli je da joj dopusti da se sastane s njim. Pablo posuđuje kameru Daniju i on snima Liju i Pabla. Fausta ih promatra i kaže Renatu da je Lia zaljubljena u Pabla te da i on voli nju.

40.epizoda - 24. studenog
Jose Maria kaže Toribiju da mu je Candela rekla da je zaljubljena u njega, no on joj je rekao da voli Violetu te da će joj pomoći financijski i dat će prezime njezinu sinu. Fausta kaže Leonori da je Dani uzeo Pablovu kameru. Ona zatim grubo kaže Daniju neka vrati kameru u Pablovu sobu i nikada je više ne dotakne. Dani tvrdi da mu je Pablo posudio kameru. Fausta uništi Pablovu kameru kako bi okrivila Danija. Candela kaže Joseu Mariji da je nekada imala klijenta koji je studirao dizajn na akademiji te da bi možda mogao pomoći Violeti da se zaposli. Jose Maria je zamoli da dozna što može o toj akademiji.

41.epizoda - 25. studenog
Leonora ljutito vuče Danija i traži objašnjenje kako se Pablova kamera našla u vrtu. Dani odgovara da ju je vratio u Pablovu sobu. Antonia ga zamoli da ga ne vuče. Dolazi Mariano i govori Leonori da će on riješiti problem i zaprijeti joj da više nikada ne vuče Danija. Pablo kaže Fitu, Bori i svojim prijateljima da je zaljubljen u Liju, djevojku koja mu je rođakinja i koja živi u njegovoj kući. Adelaida posjećuje oca Basilija i moli ga da pronađe njoj i Graciji posao daleko od Puerta del Ciela.

42.epizoda - 26. studenog
Mariano govori Antoniji da bi joj on mogao biti rame za plakanje. Ravnatelj akademije kaže Violeti da je nadarena i da će mnogo naučiti. Daje joj adresu modne kuće gdje bi mogla naći posao. Leonora pošalje Antoniji nekoliko velikih torbi odjeće koju treba prepraviti. Violeta uzbuđeno ispriča Joséu Maríji što se dogodilo na akademiji te da bi možda mogla uskoro dobiti posao. Kaže mu da će mu vratiti sve do posljednjeg novčića, a José María kaže joj da ga je isplatila svojom srećom. Dani uzbuđeno govori Ivani da on i Lía pohađaju istu školu koju su pohađali ona i Pablo. Toribio kaže Candeli da ne želi da José María prizna njezina sina, jer bi to trebao učiniti njegov biološki otac.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju