Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

103.epizoda - ponedjeljak 21. veljače
Mariano govori Antoniji kako bi se Violeta trebala pridržavati pravila koja vrijede u njegovoj kući. Delfino je žalostan nakon što je čuo Candelu kako govori da ga ne voli jer je zaljubljena u Josea Mariju. Violeta govori Liji sve o Rodrigovoj operaciji, Lia mu savjetuje da kaže istinu majci i razlog zbog kojega je pristala biti s njim. Delfino odluči prekinuti vezu s Candelom i kaže joj da joj želi sreću s muškarcem kojega voli.

104.epizoda - utorak 22. veljače
Fausta govori Justinu da ga, kako bi natjerala Mariana da izbaci Antoniju iz njegove kuće zauvijek, moraju natjerati da povjeruje da su on i Antonia ljubavnici. Mariano kaže Leonori da je bio kod liječnika te da misli da njihov brak nema smisla i da smatra da bi se trebali rastati. Ona mu ljutito odgovara da se ni u ludilu ne želi rastati. Delfino moli Josea Mariju da Candeli da priliku da ga zavoli. Jose Maria mu kaže kako to ne može učiniti jer bi se činilo kao da ga je iznevjerio. Rodrigo zahvali Violeti što se brine o njemu i njegovu ocu. Rogelio i Cristina prepiru se jer ona troši previše novca te da više nije partner građevinske tvrtke.

105.epizoda - srijeda 23. veljače
Jose Maria traži Violetu i rastuži se doznavši da je otišla u Europu s Rodrigom. Candela kaže Joseu Mariji da zna kako se on osjeća i moli ga da počnu život zajedno. Jose Maria joj kaže da je voli samo kao sestru. Violeta govori Liji da će uskoro otići od Rodriga i vratiti se kući i tada će Joseu Mariji reći istinu. Jose Maria prihvati izlaziti s Candelom kao prijatelj. Mariano kaže Antoniji da će se rastati od Leonore; Antonia mu kaže da možda prolaze kroz loše razdoblje i da ne bi trebao brzati s odlukom.

106.epizoda - četvrtak 24. veljače
Leonora pokuša uvjeriti Mariana da su Antonia i Justino ljubavnici. Leonora napravi skandal i nazove Antoniju droljom, no Mariano začuje kako Antonia treba pomoć i udari Justina koji kukavički kaže da Antonia nije časna žena kako svi misle i tvrdi da je ona njega pozvala. Leonora bijesno kaže Fausti da plan nije uspio jer Mariano nije povjerovao u sve što je rekla, ali ipak neće ostati mirna jer ne namjerava izgubiti bogatstvo i status. Leonora pita Mariana želi li se rastati od nje zbog Antonije. Mariano joj odgovori da Antonia nije razlog, no on je voli i htio bi da se i ona zaljubi u njega.

107.epizoda - petak 25. veljače
Leonora kaže Antoniji da će morati živjeti s teretom da njezina djeca pate zbog nje, a ona će se boriti za svoj brak i nikada neće dati Marianu rastavu. Justino kaže Fausti da njihov plan nije uspio i više ne može biti u Marianovoj kući. Ona mu odgovori da će mu pomoći da osvoji Antoniju. Antonia kaže Marianu da se vraća u Puertu del Cielo kako bi ponovno pokrenula posao jer da se, zbog njegova priznanja da je voli, sve promijenilo. On kaže da to ništa ne mijenja na stvari te da će otvoreno razgovarati sa svojom djecom o razlozima rastave prije nego što to doznaju od nekoga drugoga. Antonia ne mijenja odluku. Rodrigo primijeti da je Violeta žalosna i pita je voli li ona još Maxa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju