Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

78.epizoda-17.siječnja
José Mara i Toribio šokiraju se nakon što im Eulalia kaže da su se zgrade koje su gradili u Bueni Esperanzi srušile te da su ondje bili Delfino i Candela s djetetom, a nitko ih nije vidio nakon nesreće. Mariela kaže Maxu da joj je netko rekao da Violeta ima momka, a kako ga je stalno uznemiravala, želi znati jesu li se njih dvoje ponovno sastali. Max joj cinično kaže da ga je Violeta zvala, no nikada joj nije odgovorio na poziv. Max uvjerava Marielu da je ona ljubav njegova života i, čim mu njezin otac dade posao koji mu je obećao, njih dvoje će se vjenčati. Ivana pita Rodriga zašto se toliko promijenio. On joj odgovori da je ona draga djevojka, no njih su dvoje potpuno različiti te želi da budu prijatelji, a ne da povrijede jedno drugo.

79.epizoda-18.siječnja
Mariano joj kaže da je bio odsutan, jer je pomagao stanovnicima Buene Esperanze kada su se zgrade urušile. Candela dolazi k svijesti i liječnik kaže Joséu Maríji da je izvan opasnosti. Delfino ih je spasio. Max kaže Violeti da ga je Mariela tražila i da joj nije rekao da su njih dvoje zajedno, jer je siguran da ga nikada ne bi ostavila na miru. Kaže da je najbolje da joj ni Violeta ništa ne govori jer će ga, u protivnome, Mariela nastaviti uznemiravati. Violeta mu kaže da je nije briga što Mariela misli.

80.epizoda-19.siječnja
Stručnjak obeća proučiti zašto se dogodilo urušavanje zgrade. Violeta zamoli Rodriga da ne uzima haljinu iz njezine kolekcije, jer će sašiti novu. José María kaže Rogeliju da je zadovoljan njegovom ponudom za kupnju zemljišta. Odlučio mu je prodati zemljište, no neće ga prodati za sitan novac. Rogelio mu kaže da je jedini uvjet da Mariano za to ne dozna. Uzrujana Cristina govori Renatu kako joj se ne želi približiti. On joj odgovara da se ne osjeća ugodno zbog njezine trudnoće. Cristina tvrdi da mu se ona više ne sviđa, ali da bi dijete moglo biti njegovo. Inženjer Paredes, u dogovoru s Revom, kaže Joséu Maríji da su otkrivene pogreške u temeljima zgrade te da misli da to zemljište nije bilo pogodno za gradnju.

81.epizoda-20.siječnja
Violetina kolekcija doživjela je uspjeh. Ivana i Mariela su ljutite i ljubomorne jer je ona, unatoč njihovoj sabotaži, završila kolekciju. Vidjevši Rogelija i Cristinu, Sara im priđe kako bi im sarkastično čestitala te kaže Rogeliju kako je šteta što mu ona nije mogla roditi dijete pa je morao potražiti ženu lakog morala. Fausta odvodi Saru koja kaže da se spremala reći Rogeliju da ga Cristina vara. Fausta predloži da pričeka dok se dijete rodi, jer će tad imati dokaze protiv Cristine. José María kupuje cvijeće Violeti i kaže Toribiju da njezin momak nije bio s njom u onako važnom trenutku. Toribio mu kaže kako ne bi trebao gajiti lažne nade. Mariano zatiče Renata i Liju kako se ljube.

82.epizoda-21.siječnja
Justino je bijesan, jer je bio siguran da će moći 'iskoristiti' Antoniju, no ona je stigla s Alejandrom i morao je pobjeći kroz prozor sobe koju je unajmio. Coralito i Dani pokazuju Joséu Maríji što su pronašli u području urušavanja zgrade i objasne mu kako su inženjeri rekli da se onom napravom koju su pronašli izaziva eksplozija. Svi se slože da bi trebalo potražiti još dokaza kako bi utvrdili je li urušavanje namjerno izazvano. Renato kaže Fausti da je šokiran očevom odlukom te da on smije biti u vezi s Lijom. Fausta kaže da će Mariano učiniti sve da udovolji Antoniji. Renato joj kaže da je podvalio Juliju i da je uvjerio Mariana da posumnja u njega. Pablo je uzbuđen nakon što je od oca doznao da postoji šansa da Lia progleda te odluči učiniti sve da se to i dogodi. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju