Neočekivani obrati u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

33.epizoda - 15.studenog
Renato pita Faustu kako je nagovorila liječnika na njezinu igru. Ona mu odgovori da ga je podmitila, kao što to uvijek čini. Violeta nazove Mariana. Leonora se javi na poziv i kaže joj da je Mariano na putu i kaže joj neka ih više ne ometa. Violeta kaže Liji da ne vjeruje ni riječ Leonori i sigurna je da joj je to rekla, jer je mrzi. Fausta Marianu kaže da ga je zvao netko iz Puerte del Cielo i on se uzruja, jer mu nitko nije rekao za to. Chona kaže Marianu da ga je zvala djevojka po imenu Violeta. Justino kaže Adelaidi da će se, ako se Gracia ne pojavi, obračunati s njom. Leonora zamjeri Faustini indiskretnost. Ona kaže da je to bilo nenamjerno i da to nije učinila kako bi nju dovela u neugodan položaj.

34. epizoda - 16. studenog
Justino odlazi Antoniji i kaže Violeti da je dobio Marianovu poruku, Violeta ga ljutito upita što je rekao, a Justino joj laže i kaže joj da Mariano ne želi da ga Madrigali više ometaju ni zovu, jer ga ne zanimaju njihovi problemi. Jose Maria govori Toribiju da su barem otjerali uljeze koji su se nastanili na njihovu zemljištu. Otac Basilio kaže Marianu da je Antonia već izgubila zlatarnicu i da će vjerojatno izgubiti kuću i završiti u zatvoru ako ne isplate plaće radnicima. Mariano mu kaže da odmah putuje u Puertu del Cielo. Otac Basilio ga moli da ne napušta Antoniju i neka zaboravi što su o njoj govorili. Candela kaže Joseu Mariji da je Coralitina učiteljica dala ostavku i moli ga da pronađe novu učiteljicu koja će je trpjeti.

35.epizoda - 17. studenog
Violeta kaže Joseu Mariji da je njezin momak otišao iz sela te da ga možda više nikada neće vidjeti. Jose Maria odgovori da je na neki način sretan, jer će je sada možda uspjeti osvojiti. Ona oklijeva, no ipak mu dopusti da je utješi zbog svega što je prošla. Mariano traži Justina u njegovoj kući i traži od njega da mu proda zlatarnicu. Ovaj mu odgovori da nije zainteresiran za prodaju, jer želi obnoviti posao. Mariano mu predloži da postanu partneri i dijele troškove. Antonia poziva Pabla i Josea Mariju na večeru u njezinu kuću kako bi joj zahvalili na brizi. Justino pristane na partnerstvo s Marianom. Mariano govori Antoniji i njezinoj djeci da je sve riješeno i ponudi im da se presele s njim u México. Julio, koji je uvijek nervozan i nepristojan, kaže mu da neće otići iz sela.

36. epizoda - 18. studenog
Antonia i Violeta opraštaju se s Alejandrom i zahvaljuju mu što im je mnogo puta pomogao. Alejandro kaže da je to učinio, jer su mu drage i govori im da ga nazovu budu li ga ikad trebale. Otac Basilio zahvali Marianu za pomoć koju pruža Antoniji, moli ga da joj vjeruje i brine se o njoj. Antonia zamoli Mariana da prije izlaska iz sela odu na groblje oprostiti se s Amadom. Sonia kaže Marieli da je Violeta sa svojom obitelji otišla u México. Max kaže Claudiju da je promijenio svoj broj telefona, jer ne želi da ga Violeta i Mariela pronađu. Mariela odglumi samoubojstvo, jer joj Justino ne želi dati dopuštenje da ode u México. Justino i Malena je spriječe na vrijeme. Renato se pretvara da je rastresen zbog svoje bolesti i kaže Ivanni da se boji smrti, a Ivanna ga pokuša umiriti i kaže mu da će on živjeti još mnogo godina.

37.epizoda - 19. studenog
Leonora je uzrujana, jer je Antonia u njezinoj kući i kaže joj da neće dopustiti da primi ni novčića od njezina supruga. Antonia joj odgovori da je došla, jer je Mariano inzistirao. Jose Maria kaže Toribiju da je, zahvaljujući Marianu, njegova platonska ljubav već u gradu i sada će se moći češće viđati. Julio i Violeta se požale i kažu da im je Leonora dala sobe za poslugu. Dani i Lia ih mole da se ne žale, jer će se Antonia osjećati loše. Leonora kaže Marianu da je Renato jako bolestan i želi ga vidjeti. Fausta, Ivanna i Renato kažu Marianu koliko su nesretni zbog prisutnosti obitelji Madrigal. Renato se pretvara da je žalostan zbog dijagnoze koju je postavio kardiolog. Mariano je rastresen zbog njega i kaže mu da će uvijek biti uz njega, kao i da će potražiti drugo mišljenje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju