Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

98.epizoda - ponedjeljak 14. veljače
Rodrigo kaže Violeti da je voli i da mu nije važno što je radila u prošlosti te da želi s njom početi novi život. Hugo kaže Rogeliju da je razgovarao s Joseom Marijom te da je ono što mu je on rekao u vezi sa zemljom potpuno drukčije od onoga što Rogelio kaže te da želi doznati istinu. Ivana kaže Joseu Mariji da Violeta izlazi s Rodrigom Charoletom, na što se ovaj iznenadi. Hugo provjeri je li ono što mu je rekao Jose Maria istina.

99.epizoda - utorak 15. veljače
Jose Maria povrijeđen je zbog onoga što mu je rekla Violeta i kaže joj da je vrlo ambiciozna te da je prihvatila Rodriga, jer je bogat i jer joj može pomoći u karijeri, a on nema ništa i još će izgubiti svoju zemlju. Fausta i Celia pronađu Julija i Leonoru u hotelu. Celia prekine njihovu vezu unatoč tomu što ju on uvjerava da je s Leonorom imao samo strastvenu aferu. Leonora govori Fausti da bi je Celia mogla optužiti te da bi obje mogle biti oštećene. Fausta joj bijesno govori da joj je već rekla da će, ne prekine li tu vezu, sve reći Marianu. Rogelio kaže Hugu da će ga, ne nastavi li s planom preuzimanja zemlje Josea Marije, poslati u zatvor jer je već potpisao neke dokumente u kojima je vidljivo da je njegov otac bio na psihijatrijskom liječenju, iako to nije istina.

100.epizoda - srijeda 16. veljače
Rodrigo odbije Ivanu i govori joj uzrujano da je njegova djevojka vani i savjetuje joj da potraži stručnu pomoć. zamoli je neka ne dolazi više u njegovu trgovinu i naredi Florenciji da je ne pušta unutra. Justino govori Maxu da kupuje stan samo da bi udovoljio Marieli, ali da će uzeti zajam. Upozori ga da ne traži Violetu, jer će u protivnome Mariela biti mlada udovica. Coralito govori Candeli da mora iskoristiti tugu Josea Marije jer se sada Violeta viđa s Rodrigom. Julio silno želi vidjeti Leonoru, a ona ga moli da prekinu jer je njezina teta vrlo opasna. Julio joj kaže da će je čekati u njihovu stanu. Mariela vidi da je Max uzrujan i kaže mu kako je sigurna da je Violeta u vezi s Rodrigom, a on je lud ako misli da će mu ona zauvijek biti vjerna.

101.epizoda - četvrtak 17. veljače
Mariano prekori Ivanu, jer je došla kući pijana, no ona ga ne shvaća ozbiljno. Leonora kaže Marianu da je Ivana buntovna jer ju je povrijedilo kada je Violeta odvela Rodriga. Mariano joj kaže da u to ne vjeruje jer je Violeta odgovorna djevojka. Rogelio pokuša objasniti Marianu da je učinio sve što je mogao kako bi mu pomogao jer nije želio izgubiti novac u projektu. Mariano mu odgovara da mu ne vjeruje i prekine poslovne dogovore s njim.

102.epizoda - petak 18. veljače
Max je ljut čuvši Marielu kako govori da je namjestila da ih njezin otac pronađe kako vode ljubav te tako natjerao Maxa da se vjenčaju. On joj to zamjeri, a ona mu kaže da ju je on na to natjerao jer je istovremeno bio u vezi i s njom i s Violetom. Rogelio pristane prodati Marianu ono što želi ako ne spomene ništa na sastanku odbora. Julio kaže Antoniji da razmišlja o studiju u Monterreyu ako se Mariano složi; tad odlazi što je prije moguće. Fausta kaže Leonori da je shvatila da je Justino opsjednut Antonijom te da će to okrenuti u njihovu korist.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju