Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

118.epizoda - ponedjeljak 14. ožujka
Mariela uzrujano govori Maxu da je Lazcano otišao na Violetino vjenčanje. Ona kaže da će tražiti Ivanu jer zna koliko je mrzila Violetu. Cristina rađa dječaka, Rogelio je presretan. Renato kaže Fausti da je Cristina rodila te da će dokazati da je dijete njegovo, a ona će učiniti ono što treba i Fausta će mu morati dati oporuku. Fausta je na mukama. Mariano kaže Antoniji da ga vrijeđa kada vidi koliko je hladna prema njemu i koliko pati kada je gleda s Alejandrom. Kaže joj da će se rastati i da bi želio da jednog dana njih dvoje budu zajedno.

119.epizoda - utorak 15. ožujka
Bijesna Mariela zamjeri Maxu i kaže mu što je sve radila za njega, čak je krala novce svom ocu. Zna da voli Violetu, ali će reći ocu da je vara. Max je pokuša od toga odvratiti. Mariano poziva Ivanu na večeru i kaže joj da ima njegovu beskrajnu ljubav i podršku. Ona mu kaže da su je svi prijatelji odbacili kada su doznali da je ovisnica. On joj govori kako se nikada ne bi smjela sramiti, nego bi se trebala ponositi jer je bila hrabra i jaka. Ona mu kaže kako podržava njegovu želju za rastavom. Leonora moli Renata da nastavlja stavljati pritisak na Antoniju i njezina oca jer je odlučio rastati se. Pablo kaže Liji da je pronašao kirurga koji bi joj mogao vratiti vid.

120.epizoda - srijeda 16. ožujka
Renato zatraži DNK-analizu za sebe i Cristinino dijete. On joj ne govori istinu. Cristina je uvjerena da je dijete njezino. Coralito se nastavlja ponašati ružno prema Violeti unatoč njezinim naporima da je pridobije. Violeta se požali Joseu Mariji da je nikada neće pridobiti. Dr. Buenrostro uvjerava Liju da njezina operacija nije rizična te ima velike šanse da uspije. Lia kaže da želi to proći sama, bez znanja svoje obitelji. Max kaže Rogeliju da je ostavio dokumente o zemljištu u kući Josea Marije i sad samo moraju čekati da plijen zagrize mamac.

121.epizoda - četvrtak 17. ožujka
Malena, Mariela i Leonora pretvaraju se da su dame te žele doći u Puertu del Cielo. Lia kaže Violeti da je Pablo pronašao oftalmologa koji će je operirati. Ništa joj ne može jamčiti, no moglo bi djelovati. Želi da Violeta kaže svima da će provesti dva dana kod nje u kući, a zapravo će to vrijeme provesti u bolnici. Violeta pristane. Coralito nastavlja gnjaviti Violetu i stalno joj govori da Candela obožava Josea Mariju. Violeta joj odgovara da Jose Maria voli Candelu kao sestru. Jose Maria i dalje nije siguran u vezi s Violetom i prisjeća se Maxovih i Florencijinih komentara.

122.epizoda - petak 18. ožujka
Leonora pita Alejandra što misli o tome da su njegova zaručnica i njezin suprug putovali zajedno i odsjeli u istome hotelu. On joj odgovori da su vjerojatno imali dobar razlog za to. Rogelio bijesno ispituje Adelaidu o tome što Cristina radi i traži da bude obaviješten o svemu, inače će je otpustiti. Jose Maria, Violeta, Mariano i Antonia dolaze u Monterrey. Julio govori Mariano da je nedužan. Jose Maria kaže Violeti da su mu agenti rekli da se Julio prostituira. Julio prizna Joseu Mariji kako naplaćuje ženama seks. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju