Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'.Otkrijte sva lica ljubavi!

53.epizoda - 13. prosinac
Lía kaže Violeti da ne može spavati, jer je zabrinuta što Pablo nije došao i ima loš predosjećaj. Mariano uzrujano govori Leonori da će očitati bukvicu Pablu zato što nije došao kući. Leonora kaže Fausti da njezin plan nije uspio, jer Mariano neće pustiti Antoniju i njezinu djecu da odu iz kuće. Leonora kaže Ivani i Renatu da Mariano želi da svi prošeću kao obitelj, no oni odbiju poziv. Chona preuzima poziv kojim ih obavještavaju da je Pablo u bolnici u vrlo teškom stanju. Mariano kaže Leonori da je Pablo napadnut i teško ranjen te da se nalazi u bolnici Crvenog križa. José María govori Coralito, Candeli i Toribiju da se pripreme jer će ih upoznati s Violetom.

54.epizoda - 14. prosinac
Max traži Violetu kod Lazcana, a Chona mu kaže da je ovaj izašao. Max podmiti Chonu kako bi mu ovaj dao telefonski broj kuće. U bolnici Lia ulazi posjetiti Pabla i prizna mu da ga voli i želi biti s njim iako se on samo poigravao njome. Janis, Boro i Fito stižu u bolnicu posjetiti Pabla, a Leonora se zbog toga uzruja. Boro kaže Janis da ne spominje da Pablo svira u bendu jer njegovi roditelji to ne znaju. Gandul kaže svojim članovima bande da moraju nestati iz četvrti jer će ih policija najvjerojatnije ispitivati.

55.epizoda - 15. prosinac
Max kaže Violeti da je razočaran, jer nije pobjegla s njima. Ona mu objasni da je odlučila poći, no majka ju je tražila i pronašla na autobusnoj stanici te se onesvijestila. Pablo je u nesvijesti i pita medicinsku sestru što se dogodilo. Lia govori Daniju da je zabrinuta za Pabla te da će moliti Djevicu Mariju da mu pomogne pri ozdravljenju. Chona kaže Ivani da joj je Celestino Charolet poslao cvijeće. Violeta pita Maxa jesu li on i Mariela u vezi, što on porekne. Violeta ga moli da joj dade vremena kako bi razmislila o svemu. Max kaže Violeti da ponuda još vrijedi i moli je da se doseli njemu.

56.epizoda - 16. prosinac
Dani se oprašta s Ivanom i kaže joj da će mu jako nedostajati. Pablo dolazi k svijesti i pita Leonoru je li ga Lia posjetila, ona mu kaže da nije i taj odgovor Pabla obeshrabri. Jesusa uzbuđeno kaže ocu Basiliju da odlazi sljedećeg jutra u México kako bi se susrela s Antonijom. Mariano moli Antoniju da ne odlazi iz njegove kuće.Kaže joj da im nigdje neće biti tako ugodno kao kod njega. Ona mu odgovori kako ne želi biti uzrok problemima između njega i Leonore. Julio, uzrujan, predbaci Joséu Maríji što izlazi bez njegova dopuštenja. Agent Ruiz kaže Pablu da je José María podnio tužbu protiv nekih osoba koje su ih maltretirale te on samo mora to potvrditi.

57.epizoda - 17. prosinac
Julio odvede svoju obitelj da vide stan i oni se iznenade vidjevši kako je lijep. Ivana posjećuje Pabla i pokuša ga razveseliti. José María je uzrujan zbog onoga što se dogodilo Violeti i kaže Coralitu da prestane postavljati pitanja. Ivana kaže Pablu da se Madrigali sele. Pablo je pita zašto, a ona mu odgovori da ne zna. Pablo priznaje Ivani da je zaljubljen u Liju, a Ivana mu kaže da je Lia zainteresirana za Renata jer ih stalno viđa zajedno. Dani kaže Antoniji da je po susjedstvu podijelio letke kako bi privukao klijente, a Antonia je zabrinuta i kaže mu da ju je trebao pitati prije nego što je išta poduzeo.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju