Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

73.epizoda - 10. siječnja
Claudio kaže Maxu da je Violeta pronašla muškarca koji joj daje ono što joj njih dvojica ne mogu dati, misleći pritom na Rodriga Charoleta. Max je ljubomoran. Jesusa kaže Violeti da José María ima ženu koja stanuje u njegovoj kući i ako ona nešto ne poduzme, ona će ga osvojiti. José María govori Toribiju da je Jesusa neodgovorno rekla Violeti da Candela živi s njime. Otac Basilio i Alejandro oproste se s obitelji Madrigal. Alejandro kaže Antoniji da će je posjetiti za vikend.

74.epizoda - 11. siječnja
Cristina kaže Renatu da je u drugom stanju i ne želi roditi to dijete. On je zamoli da razmisli, jer bi to dijete moglo biti njegovo. Razveseli se shvativši to. Coralito govori Daniju da bi željela imati obitelj kao što je njegova, Toribio kaže Antoniji da je José María dobar momak koji je pomogao mnogim ljudima. Rogelio kaže Cristini da se želi brinuti o njoj sada kada je trudna. Ona poludi i kaže da će joj liječnik reći što da čini. Violeta kaže Maxu da bi željela da prvi put bude drukčije. On joj odgovara da vrlo idealistički razmišlja. Violeta mu kaže da se to neće dogoditi te da bi željela voditi ljubav sa svojim suprugom nakon vjenčanja.

75.epizoda - 12. siječnja
Fausta je zadovoljna, jer je Cristina trudna i kaže mu da još mora natjerati Liju da se zaljubi u njega. Chona kaže Leonori da nedostaje jedna Renatova košulja i misli da ju je Julio uzeo. Leonora pita Julija je li on uzeo košulju, a on joj odgovara da nije lopov te da slobodno može pregledati njegov ormar. Mariano se ispriča Juliju zbog Leonorinih optužbi. Julio mu zahvali što mu vjeruje. Antonia pita Graciju je li pronađena Renatova košulja, a ona joj odgovori negativno.

76.epizoda - 13. siječnja
Mariano se iznenadi primijetivši kako se Antonia ružno ponaša prema Justinu. Antonia kaže Justinu da mrzi muškarce kao što je on. Ona se ispriča što ne jede s njima. Mariano pita Justina u čemu je problem, a on mu odgovara da je sve u redu. Antonia kaže djeci da je Justino Fregoso kod kuće, Julio joj ljutito govori da će reći Marianu kakav je on čovjek. Antonia mu kaže da ne mogu učiniti ništa, jer nisu u njihovoj kući pa ne mogu reći Marianu da nikoga ne smije pozvati. Justino kaže Marianu da ga Antonia mrzi, jer je ponudio posao Juliju, a posao je propao.

77.epizoda - 14. siječnja
Leonora pronalazi Julija u Renatovoj sobi i optuži ga da je lopov. On joj objasni zašto je ondje te da vraća na mjesto Renatovu košulju koju je pronašao u svojoj ladici. Ona želi viknuti, no on je poljubi. Rodrigo kaže Violeti da je razgovarao s ocem i rekao mu za njezin talent. Zbog toga će Rodrigo od nje učiniti veliku kreatoricu i ponuditi joj da putuje s njim i radi za njega u njegovoj modnoj kući u Španjolskoj. Ona oklijeva. Antonia kaže Violeti da je odlazak u Španjolsku velika prilika, no odluka je na njoj. Renato kaže Ivani da je Rodrigo više ne želi vidjeti, jer je sada s Violetom te da moraju smisliti plan.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju