Neočekivani obrati u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'. Otkrijte sva lica ljubavi!

48.epizoda - 6. prosinac
Leonora govori Marianu da je sigurna da se nešto događa između Justina i Antonije, jer je Justino bio zabrinut kada je Antonia imala vrtoglavice. Justino kaže bijesno Maleni da neće dopustiti da Max i njegova kći Mariela budu zajedno. Max zamoli Justina da mu pruži priliku kako bi mu pokazao da istinski voli Marielu i da ne želi njegov novac kao što ovaj misli. Justino se s time složi i kaže mu da bi trebalo razmisliti o tome kako će je uzdržavati, jer mu ne želi dati ni novčića. Odvjetnik Reva podmiti voditelja građevinskih radova da pošalje nekoliko radnika da odvezu materijal iz skladišta.

49.epizoda - 7. prosinac
Ivana zamoli Joséa Maríju da budu prijatelji. José María odgovara joj da je saznao od Violete da se vraća Maxu, a Ivana mu kaže da su Max i Mariela zajedno. Rogelio kaže Cristini za poziv na Lazcanovu proslavu. Leonora kaže Fausti da joj je Antonia rekla da nisu pozvane na zabavu. Fausta joj kaže da će Antonia morati doći ako dolaze njezina djeca te da će učiniti nešto da tako i bude.

50.epizoda - 8. prosinac
Mariano kaže Leonori neka ne daje savjete Cristini. Proslava počinje. Sestrama Berecochea sviđa se Julio i obećaju mu da će ga odvesti u razgledavanje grada. Max se iznenadi kada vidi kako je Violeta lijepa i želi je ponovno vidjeti. Violeta se ismijava s Marielom jer misli da ova govori laži o Maxu. Mariela se uzruja i na kraju se njih dvije potuku. Justino se naljuti kad od Mariele sazna da je Violeta započela tučnjavu. Mariano se ispriča gostima, a Leonora im govori da se zabava nastavlja. Antonia prekori Violetu i kaže joj da se nije trebala potući s Marielom pred svima.

51.epizoda - 9. prosinac
Rogelio kaže Marianu da je Antonia veoma privlačna te osjeća da mu se sviđa. Ivana je oduševljena jer je vidjela Rodriga i poziva ga na ples. Mariela pita sestre Berecochea tko je Rodrigo, a one joj kažu da je on najpoželjniji neženja jer je zgodan i dobro odgojen. Renato traži Liju kako bi joj rekao sve što im je Fausta učinila. Pablo kaže Boru da se s njime Lia mnogo promijenila, a ne zna zbog čega. Lia kaže Violeti da joj je Renato rekao da je Pablo nestabilan te da je usto i ženskar. Rodrigo je u vrtu i ulazi u Violetinu kuću. Violeta na to neugodno reagira i zamoli ga da ode.

52.epizoda - 10. prosinac
Ivana traži Violetu i Gracia joj kaže da je ona s Joséom Maríjom, Ivana ih odlazi pronaći i promatra ih kako se ljube. Bijesna ulazi u kuću i govori Marieli da je vidjela Violetu kako ljubi Joséa Maríju, Mariela joj kaže neka ne obraća pozornost na to, nego da pazi na svoga momka. Ivana joj kaže da se brine za Joséa Maríju. Rodrigo traži Violetu i Lia mu kaže da je otišla u krevet, a on kaže Liji da joj se želio ispričati i da je želi ponovno vidjeti. Violeta kaže Liji da je počela vezu s Joséom Maríjom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju