Doktorica Grace Devlin žonglira obećavajućom liječničkom karijerom i tajnim dogovorom da će pružati liječničke usluge mafijaškom šefu u zamjenu za život mlađeg brata koji je zastranio.

1. ep. - 9.studenog

Doktorica Grace Devlin (Jordana Spiro) žonglira obećavajućom liječničkom karijerom i tajnim dogovorom da će pružati liječničke usluge mafijaškom šefu u zamjenu za život mlađeg brata koji je zastranio.


2. ep. - 10. studenog

Bez Paula Morettija na vidiku, Constantine Alexander (William Forsythe) traži od Grace (Jordana Spiro) da izliječi odbjeglog mafijaša i njegova budućeg partnera u mutnom poslu s aparatima za poker. U međuvremenu Grace i Brett (Zach Gilford) liječe nevjestu koja je usred vjenčanja došla na hitnu.


3. ep. - 11. studenog

Nakon liječenja obitelji koja je doživjela kobnu prometnu nesreću, Grace (Jordana Spiro) se zapanji kad joj Constantine (William Forsythe) naredi da liječi odbjeglog vozača krivog za tu nesreću.


4. ep. - 12. studenog

Nakon porađanja djeteta kojim Constantine (William Forsythe) ucjenjuje političara, Grace (Jordana Spiro) pokušava pomoći majci da zadrži novorođenče. Dok Grace liječi starog prijatelja, otkriva opasnu urođenu manu na mozgu, a Moretti (Michael Rapaport) sprječava svjedoka da svjedoči na njegovu suđenju.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju