Priča o lokalnim običajima koji pokazuju pravu vrijednost i tradiciju Meksika.

161.epizoda - ponedjeljak 11. listopada
Liječnik u bolnici kaže Emilianu da Romina želi dati Bernarda na posvajanje. Camila je pokušava odgovoriti od toga, kao i on sam. Romina kaže Emilianu da neće to učiniti samo ako se on vrati kući i nauči je kako biti dobra majka, a on to odbije. Carlota se ispriča Eugeniju zbog poljupca, no on joj kaže da je uživao u tome.

162. epizoda - ponedjeljak 11.listopada
Paloma objavi da je odlučila udati se za Gabriela i moli Cristóbala da ih vjenča. Carlotu muče sjećanja na ljude koje je ubila. Diana je izbačena iz kuće i završila je na ulici. Orlando ostavlja Angélicu u Houstonu. Još nisu odlučili hoće li reći Camili što se dogodilo između njih. Angélica je žalosna, jer se nadala da će joj Orlando na odlasku reći da je voli. Emiliano kaže Nestoru da se želi boriti za skrbništvo nad Bernardom.

163.epizoda - utorak 12. listopada
Sada kada je beskućnica, Diana moli sina za pomoć. Emiliano joj je sredio da ode u Monterrey gdje će imati posao i stan i nakon svađe ona pristane i otputuje istu večer. Eugenio pokuša natjerati Carlotu da prizna, ona sve porekne i predaje se tek kada sazna da je Rodolfo živ te da ju je optužio da je pucala u njega. Kune se da nije bila svjesna što čini i da se samo maglovito prisjeća događaja. Dodaje da je sve to učinila zbog Palome. Nakon što je ova pristala udati se za Gabriela, Rufina je pita žali li ga i govori joj da će izgubiti Emiliana zauvijek. Camila posjećuje Germána kako bi se ovaj ponašao kao otac prema Bernardu, no on joj govori da mu nema što ponuditi jer nema ni posao.

164. epizoda - utorak 12. listopada
Diana kaže Rafaelu da će živjeti u Monterreyu i da je napokon shvatila da je on savršen momak i moli ga da joj oprosti. Poželi mu sreću i oprašta se s njime. Diana se oprašta s Camilom i njih si dvije požele sreću. Xochitl je otet u parku. Luz kaže Rafaelu da je Xochitl otet i kaže da poznaje dječaka koji ga je oteo i njih dvoje odlaze njegovoj kući.

165.epizoda - srijeda 13. listopada
U zatvoru Germán moli Emiliana neka laže u njegovu korist kako bi ga oslobodili, pokušava manipulirati njime, no Emiliano to odlučno odbije. Za vrijeme Carlotine operacije, Paloma i Rufina mole za nju unatoč svemu zlu što je učinila, a poslije saznaju da Carlota neće moći hodati te da će postati bogalj. Luz, Rafael i policija pokušavaju pronaći Xóchitl, a u međuvremenu, čovjek koji ju je oteo, vezao ju je. Romina sanja kako je Bernardo rekao da ga je majka napustila i kako ga ne voli jer je bolestan.

166. epizoda - srijeda 13. listopada
Za vrijeme vožnje na autocesti, Romina koketira s momkom u drugom automobilu i približivši mu se ugleda automobil kako joj se približava. Naglo skrene i njezin se automobil okrene i slupa. Romina je u gorućem automobilu i očajnički pokušava izaći, no ne uspije. Napokon stiže pomoć i nju odvoze u bolnicu u Méxicu gdje saznaje da nema ozbiljnijih ozljeda. Camila prima poziv i saznaje što se dogodilo Romini te odlazi u México s Emilianom. Romina ide na terapiju kako bi se oslobodila straha od vožnje automobilom te odlazi u Real del Monte s majkom.

167.epizoda - četvrtak 14. listopada
Xóchitl nalaze u grmlju, Cristóbal je morao udariti Biblijom čovjeka koji ju je oteo te je djevojčica spašena. Bernardo plače, a Romina viče kako bi ga ušutkala. Uzima jastuk kako bi ga stavila na njegovo lice, no na sreću, promijeni mišljenje i ispriča mu se. Paloma posjećuje tetu kako bi joj ova objasnila zašto ju je pokušala ubiti, a Carlota je izbaci. No prije nego što to učini, kaže joj da neće odustati i da će se njih dvije još susresti.

168. epizoda - četvrtak 14. listopada
Angélica zove Camilu kako bi joj se ispričala za sve što joj je učinila. Camila hladno odgovori da ona nije jedini krivac i predloži joj da ode za Orlandom, jer zna da ga ova oduvijek voli. Liječnik kaže Carloti da ne može naći uzrok njezine oduzetosti i počinje misliti da bi to moglo biti na psihičkoj bazi. Također joj kaže da policija radi pritisak na njega kako bi je vratio natrag u zatvor, no on to neće učiniti dok ne vidi rezultate posljednjega testiranja. Paloma odlazi posjetiti Rominu koja se iznenadi vidjevši je i njih dvije razgovaraju. Paloma pozove Rominu na vjenčanje.

169.epizoda - petak 15. listopada
Još jedanput Romina dolazi do Palome kako bi joj rekla da ona i Emiliano nikada nisu vodili ljubav te da je sve bila zamka kako bi ga natjerala da se oženi njome. Paloma joj zahvaljuje, no uvjerava je da će se ipak udati za Gabriela. Liječnik kaže Carloti da je učinio sve što je mogao za nju i da će je u invalidskim kolicima odvesti natrag u zatvor. Carlota razmišlja o tome kako se ne želi vratiti onamo. Odjeven za odlazak na vjenčanje, Gabriel moli Emiliana da odu nekamo, jer mu nešto mora reći. Pred oltarom Gabriel poljubi Palomu i kaže joj da je to posljednji poljubac.

170. epizoda - petak 15. listopada
Emiliana i Palomu vjenča Cristóbal i svi su uzvanici sretni, no među njima je i Gabriel koji je zadovoljan, jer je Paloma sretna. U međuvremenu Carlota taksijem stiže u crkvu. Nakon vjenčanja, Emiliano i Paloma stoje pred crkvom i svim im čestitaju. Stiže Carlota i viče Palomi i Cristóbalu da njezina osveta nije završila. Vadi pištolj i uperi ga u Palomu. Gabriel skoči i stane pred Palomu, a Carlota ga ustrijeli.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju