Fifi je energična i zabavna te vrlo pozitivna, vrijedna i uveseljava mnoge.

51.epizoda - ponedjeljak 11. listopada
Fifi danas ide kod tete Tule pomoći joj očistiti brod. Bumbo će joj naravno u tome pomoći. Nakon posla uslijedit će i piknik. Pahulja će se, dok ostali ne budu pazili, ukrcati na brod. Kamo će Pahulja otploviti i kako će cvjetno društvo spasiti nestašnu Pahulju, gledatelji će saznati u današnjem nastavku.

52.epizoda - utorak 12 .listopada
Danas je sastanak u Popinoj trgovini. Razgovara se o Bocku. Naime pitao ih je sve otvoreno može li živjeti s njima. Svi su iznenađeni s njegovom zamolbom nakon svih smicalica što im je priredio. Možda Bocko ipak riješi svoje razloge zašto se želi odseliti.

1. epizoda - srijeda 13. listopad
Zlatka i Latica su pozvale Fifi na večeru. One su jako uzbuđene, jer su vidjele vilu u vrtu. Zlatka i Latica odmah odluče da to pokažu Fifi. No kada Fifi pogleda prema vrtu vile nema.

2. epizoda - četvrtak 14. listopad
Fifi radi u vrtu. Ima dvije pomagačice Zlatku i Laticu. Fifi ih upozorava kako moraju iz vrta čupati korov, no Zlatka i Latica ne znaju što je to. Ipak uspiju nagovoriti Fifi da ostavi korov u vrtu, jer lijepo izgleda.

3. epizoda - petak 15. listopad
Fifi je napravila žele. Zlatka i Latica također rade žele. One zajedno počinju pjevušiti pjesmicu o želeu koji je jako ukusan. Fifi im kaže kako mora otići do dućana po namirnice.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju