Telenovela 'U ime ljubavi' ispričat će priču o lokalnim običajima koji pokazuju pravu vrijednost i tradiciju Meksika. Radnja je smještena u provinciji u kojoj su se u prošlosti i sadašnjosti dogodile dvije slične priče isprepletene sudbinom te odgovaraju na pitanje što su sve u stanju ljudi napraviti za ljubav i u njeno ime.

Priča o sestrama i najboljim prijateljicama te o njihovoj boli i usamljenosti nakon što su se zaljubile u istog muškarca na male ekrane donosi velika imena svog televizijskog žanra Victoriju Ruffo (Sirota mala bogatašica), Leticiju Calderón (Esmeralda) i Artura Penichea. Za ulogu Carlote u ovoj telenoveli Leticia Calderón je dobila nagradu Premios TVyNovelas za najbolju veteranku. 'U ime ljubavi' predstavlja i velike glumačke nade ovog žanra poput mladog Sebastiana Zuritea koji je osvojio nagradu Premios TVyNovelas za najboljeg debitanta ove godine.

'U ime ljubavi' ispričat će priču o ovom jakom osjećaju koji može ostaviti posljedice za cijeli život. U ime ljubavi mnogi uništavaju svijet oko sebe, sude i čine brojne negativne postupke, dok bi ljubav s druge strane trebala biti neiskvarena, dobra čista...

Četiri žene, dvije sestre i dvije najbolje prijateljice pokazat će kako ljubav može biti kobna. Iako su cijelo djetinjstvo provele zajedno, čvrsto prijateljstvo i ljubav se lako može pretvoriti u ljubomoru i zavist. Ova telenovela daje odgovor na pitanje što smo sve u stanju napraviti kako bi pod krinkom ljubavi zadovoljili svoj predmet požude i obožavanja. Ono što napravimo u ime ljubavi uvijek se nalazi na granici između pravde i nepravde, prijateljstva i rivalstva.

LIKOVI:

CARLOTA (Leticia Calderón)
Carlota je žena koja uživa veliki ugled u svojoj lokalnoj zajednici. No zapravo ona je prava manipulatorica, koja je cijeli život posvetila uništavanju svoje sestre Macarene. Natjeravši je da misli kako je kriva za očevu smrt, Carlota je svojoj sestri nanijela veliku tugu i nesigurnost. Carlota je dominantna žena koja želi da Paloma postane još jedna njena životna marioneta, shvatit će kako svakog dohvati njegova pravda. Kao mlada Carlota je bila zaljubljena u Cristobala, a nakon što je on odabrao njenu sestru ona je učinila sve u svojoj moći kako bi zakopala njihovu ljubav. Carlota ne želi da itko bude sretan u ljubavi, s obzirom na to da ona nikada nije bila.

MACARENA (Victoria Ruffo)
Macarena je blaga i draga osoba kojoj je u potpunosti podčinjena Carloti. Uvjerena kako je kriva za očev infarkt, Macarena cijeli život pati za Cristobalom i djetetom kojeg je morala dati kako bi zaštitila obiteljsko ime. Za razliku od Carlote Macarena je istinska dobročiniteljica koja svim srcem pomaže ljudima u nevolji. Macarena je prema Palomi uvijek bila nježna te joj je uvijek bila oslonac u teškim trenucima. Paloma će upravo biti taj razlog koja će potaknuti Macarenu da se odvaži manipulaicijama svoje sestre.

CRISTOBAL (Arturo Peniche)
Rastrgan krivnjom iz prošlosti, Cristobal je većinu svog života bio uvjeren kako je Macarena počinila samoubojstvo radi njega. Iskupljenje je pronašao u božjoj službi, no duhovi prošlosti opet su se pojavili u njegovom životu. Nakon 20 godina Cristobal se vraća tamo gdje jedino ne želi te shvaća kako je žrtva lažljive manipulatorice Carlote. Iako ga je život ponovo ujedinio s Macarenom, Cristobal ostaje bez ljubavi svog života koja mu je podarila dijete. Sada Cristobal želi samo jedno - otkriti identitet svog djeteta te osvetiti se ženi koja mu je u ime ljubavi nanijela veliko zlo.

PALOMA (Allisson Lozz)
Paloma je bila vesela i dražesna dejvojčica koja je nakon pogibelji roditelj postala povučena i nesigurna. Njenu nesreću pojačala je teta Carlota koja joj svaki dan nastoji sve više zagorčati život. Nakon što se Paloma zaljubi u glazbenika Inakija te se s njim zaruči Carlota ga nemilosrdno ubije te usadi u Palomu mišljenje da svi koje ona voli poginu. Osjećajući prema Emilianu veliku ljubav Paloma se boji to pokazati, jer smatra da njena ljubav sa sobom donosi i prokletstvo.

EMILIANO (Sebastián Zurita)
Emiliano je iskren, velikodušan, hrabar i zanimljiv mladić. Nakon što padne pod Rominine čari, Emiliano shvati kako je Paloma prava djevojka za njega. Unatoč tome što je otkrio kako Romina nema nikakvih kvaliteta Emiliano je prevelik kavalir te ne želi ostaviti Rominu koja se stalno koristi emocionalnim ucjenama. Iako je zaljuben u Palomu, Emiliano suzdržava svoje osjećaje, jer je ona zaljubljena u njegovog prijatelja Inakija. Nakon Inakijeve smrti, Emiliano prizna Palomi svoje osjećaje, no mlada djevojka ga odbije, jer ne želi izdati svoju taštu prijateljicu Rominu.

ROMINA (Altair Jarabo)
Romina je tašta i lijepa djevojka. U djetinjstvu nju i njenu majku Camilu napustio je otac. Odrastavši s pretjeranom majčinom pažnjom Romina je postala neodgovorna djevojka koja koketira sa svima. Upoznavši Palomu Romina je stekla prijateljicu za cijeli život. Iako joj Emiliano dečko Romina ne shvaća pravi pojam ljubavi te opsjednuta činjenicom kako je nitko ne smije ostaviti ona se služi manipulacijama i emotivnim ucjenama. Romina polako postaje ista kao i njoj najomraženija osoba - Carlota. Kada se Emiliano zagleda u Palomu, Romina zaboravlja prijateljstvo te Palomu shvaća kao svoju najveću rivalku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju