Liječnici Hitne pomoći svakodnevno se susreću s boli, smrću i krvlju, a paralelno s problemima svojih pacijenata i profesionalnim dilemama sučeljavaju se i s dvojbama iz svog privatnog života.

1.sezona 9.epizoda - ponedjeljak 11. listopada
Iako ga je Echeverría odlučio ne otpustiti, Uribe (Jaime Omeñaca) je odlučan i dao je otkaz. Vicky i dr. Grez (Liliana García) nagovaraju ga da ostane, ali on želi otići još istu večer. Ortiz (Alberto Zeiss) moli punca da zadrži Uribea, ali Echeverría vjeruje da je učinio sve što je mogao. Cohen (Marcelo Pertier), Beatriz (Marcela Espinoza) i Francisca (Bernardita Montero) zapanjeni su viješću. Beatriz ga napadne pred pacijentom rekavši mu da je toliko sebičan da ne uzima u obzir osjećaje drugih ljudi. Uribe je pogleda u tišini. Franciscin dečko, majka i punica traže je u bolnici. Iznenadi se što su došli, ali i zbog razloga: razgovor o svadbi. Majka joj predlaže da napusti specijalizaciju, jer smatra da je pod tolikim stresom da ne može u miru pripremiti svadbu. Francisca ih zamoli da je ostave na miru i da joj se ne petljaju u život, ali oni i dalje navaljuju. Na kraju im kaže da je odlučila: izabire posao, a otkazuje svadbu.

1.sezona, 10.epizoda - utorak 12. listopada
Beatriz (Marcela Espinoza) se nije čula s Uribeom (Jaime Omeñaca) otkad su proveli noć u njegovu stanu. Zbunjena ovom situacijom, odlučuje ga nazvati i ostaviti mu poruku, ali on se ne javi na telefon. Uribe je sam u stanu, gleda televiziju i popravlja sudoper. Njegova bivša žena, dolazi ga vidjeti s izgovorom da mu je došla pripremiti nešto hrane i počistiti stan. U isto vrijeme, u hitnoj je kaos. U prometnoj nesreći s više automobila ozlijeđene su stotine ljudi. Većina ih je dovezena u bolnicu. Ortiz (Alberto Zeiss) je glavni u smjeni, ali se ne uspijeva snaći tako da Vicky i dr. Grez organiziraju ekipu. Kola hitne pomoći dovoze desetke ozlijeđenih, a mnogi su na samrti. Beatriz pokušava spasiti pacijenta s višestrukim prijelomima, a Francisca (Bernardita Montero)se pokušava riješiti dosadnog, ali zabavnog tinejdžera koji želi postati liječnik.

1.sezona 11.epizoda - srijeda 13. listopada
Vicky ozbiljno razmišlja o posvajanju Salvadora i napravit će bilo što da joj to i uspije. Odlučuje prekinuti nestabilnu vezu sa svojim mužem i čvrsto odlučuje da mu se neće vratiti. Augustín joj se i dalje udvara i čeka priliku da joj pokaže svu svoju ljubav. Vicky ga zamoli da se pretvara da su zajedno na razgovoru sa socijalnom radnicom koja je zadužena za posvajanje, Augustín pristane, ali njezini planovi propadnu. Siromašna 16-ogodišnjakinja, dolazi na hitnu s očitim znakovima da je bila trudna. Dr. Grez (Liliana García) je pregleda i zaključuje da je rodila prije nekoliko tjedana. Djevojka priznaje da je nakon poroda dijete ostavila u dvorištu bolnice te svi shvate kako se radi o Salvadoru. Sada ga ta mlada žena želi natrag i Vicky ne uspijeva skriti svoju tugu.

1. sezona, 12.epizoda - četvrtak 14. listopada
Dr. Grez (Liliana García) je trudna. Pretrage su potvrdile iako sama ne može vjerovati. Pomisao na još jedno dijete je šokira. Ne zna kako bi rekla Urzui te odlučuje malo pričekati prije nego što to s njim podijeli. Ali Luchito nije mogao suzdržati sreću te čestita budućem tati. Urzua presretan potrči zagrliti Carmen. Njezina reakcija je hladna s obzirom na to da je još uvijek u šoku zbog te vijesti te moli Urzuu da joj da malo prostora. Carmen plače i odlazi se pomoliti u kapelicu gdje vadi sliku svoga pokojnog sina Matíasa te mu kaže kako će dobiti malog brata. Nakon toga odlazi k Urzui i kaže mu da će sigurno biti odličan otac.

1.sezona, 13.epizoda - petak 15. listopada
Francisca (Bernardita Montero) nezaustavljivo plače. Danas se trebala udati za Huga, čovjeka s kojim je provela većinu života. Otkazala je svadbu nekoliko tjedana prije samoga dana vjenčanja. Larenas (Juan Pablo Sáez) dolazi vidjeti kako je, a ona mu priznaje da je razlog zbog kojeg je otkazala svadbu taj što je zaljubljena u njega. Iznenađen ovom izjavom, Larenas ne zna što bi odgovorio. Dr. Grez (Liliana García) pokazuje prve simptome trudnoće. Iako joj je slabo, ne želi se odmoriti te joj se stanje pogorša. Još joj je i gore kad su došle Urzuine kćeri u posjetu. Djevojke se ne mogu pomiriti s očevom novom vezom i to su joj došle reći u najgorem trenutku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju