Kraljica sapunica Edith González donosi strast, mržnju i ljubav u popularnoj telenoveli.

173.epizoda - ponedjeljak 11. listopada
Bárbara sazna kako je Marisela s Gonzalom kako bi zaštitila nju i Santosa. Pajarote kaže Néstoru da je Genoveva trudan s njim. Genoveva odlazi bijesna. El Sapo je uznemiren kada doznajem od svojih ljudi da ga je Santos tražio .Bárbara zamoli Mariselu da ju obavijesti o bilo kakvim novim informacijama. Antonio upozori Gonzala kako će morati snositi posljedice svojeg ponašanja.

174.epizoda - ponedjeljak 11. listopada
Santos je uvjeren kako Marisela udajom za Gonzala želi njega kazniti. Gonzalo kaže Sapu da pričeka njegovo vjenčanje, a tek onda može ubiti koga god želi. Santos kaže Antoniju da Gonzalo zajedno s El Sapom trguje s drogom. El Sapo kažeFacundu da će udariti Barbaru tamo gdje je najviše boli. Marisela kaže teti Ceciliji da ne želi oprostiti Santosu. U Ceclijinom kući sretnu se Santos i Marisela. Gervacia se posvađa s Carmelitom. Antonio nema dovoljno novca te Cecilija mu predloži da prodaju njenu kuću u Progresu.

175.epizoda - utorak 12. listopada
León se uvjeri kako je Carmelito mrtav te puca na Maria Nievesa te bježi s novcem. Santos je uvjerene kako Barbara manipulira Mariselom. León komentira s Tigrom kako je ubio Carmelita te ranio Maria nievesa. Carmelito prije nego što umre zamoli Maria Nievesa da kaže Gervasiji kako ga je usrećila. Genoveva ispriča Mariseli kako Antonio nije imao dovoljno novca da plati bolnički račun. Marisela kaže kako će mu pomoći.

176.epizoda - utorak 12. listopada
Santos pokuša oživiti Carmelita, no ipak ne uspije.Santos kaže da će odnijeti Carmelitovo tijelo obitelji. Gonzalo kaže Encarnaciónu da je Antonio kradljivac. Antonio se počne bezobrazno ponašati prema Mariseli te ona demostrativno ode. Cecilia kaže Antoniju da je MArisela platila cijeli iznos za bolnički račun. Santos donosi Carmelita na Melesiov ranč. Svi su tužni, a Gervasija je izvan sebe. Bárbara se zakune Santosu da nije ona ta koja ima veze s Carmelitovim ubojstvom.

177.epizoda - srijeda 13. listopada
Santos se kune da će istjerati pravdu oko Carmelitove smrti. Doktor Arias otkrije da se Tigre mota oko kreveta Marije Nievesa u bolnici. Barbara traži Mariselu i planiraju ukrasti slike Gonzalu. Marisela kaže Genovevi da Barbara želi objaviti fotografije, jer želi uništiti El Sapa. Pajarote zamoli Genovevu da ode s Mariselom u San Fernando, jer je on dotučen zbog Carmelitove smrti. Barbara posumnja da Leon ima veze s Carmelitovom smrću. Antonija uhiti policija kad stigne u San Fernando.

178.epizoda - srijeda 13. listopada
Gonzalo zatekne Mariselu u njegovu studiju kako mu krade sliku i udari je. Marisela ga vrijeđa, a on je i dalje nemilosrdno udara. Zatim je zaključa i naredi svojim podređenima da je drže zaključanu. Barbara opet Santosu izjavljuje ljubav. Santos odlazi u San Fernando u potrazi za Mariselom. Tigre odlazi u bolnicu kako bi ubio Mariju Nievesa, ali otkrije da se Altagracia brine za njega. Kad osjeti njegovu prisutnosti u sobi, ona puca. Genoveva odlazi u Gonzalovu kuću i traži Mariselu. Gonzalo je izbaci iz kuće. Gonzalo se odlazi naći s El Sapom.

179.epizoda - četvrtak 14. listopada
Santos spašava Mariselu iz ureda načelnika i bježi s njom. Barbara uperi pištolj u Leona i kaže mu da zna da je on ukrao novac od Carmelita i Marije Nievesa. Inspektor Mortens nadgleda Gonzala Zuloagu.Cecilia kaže kapetanu Delgadu da je nepravedan prema Antoniju. Moli ga za pomoć i kapetan je posluša. Cecilia mu kaže da su Santos i Marisela u ozbiljnoj opasnosti. Leon kaže Tigreu da mora ići, jer Barbara sumnja u njega. Gonzalo naredi čuvarima da poduzmu sve da nađu Mariselu i vrate je. Genoveva i Marisela prestrašene su, jer ih Gonzalo sve može ubiti. Santos im kaže da će se brinuti za njih. Barbara vidi Gonzala dok razgovara s El Sapom preko telefona.

180. epizoda - četvrtak 14. listopada
Santos predaje Gonzala kapetanu Delgadu tako da ga ovaj strpa u zatvor. Gonzalo je napokon u zatvoru i Antonio je presretan, jer je pravda pobijedila. El Sapo moli Pernalete da zatvori radnju i da tako spriječi ljude da ulaze i izlaze. El Sapo naredi Pernaletu i Mojici da idu raditi ne izazivajući nikakvu sumnju tako da se ništa ne dogodi Chocolaticu i ženama. Inspektor Mortens misli da je Fidel bio u avionu koji je eksplodirao. Čekaju nalaze forenzičara kako bi potvrdili inspektorove sumnje. Juan Primito kaže Eustaquiji da je čuo sve o čemu je Leon razgovarao sa svojom mamom i sestrom.

181.epizoda - petak 15. listopada
Facundo čita novine El Sapu, gdje piše da je El Sapo umro izgorivši u malom avionu i da je to najbolje što se moglo dogoditi. Melquiades kaže Barbari da su Mondragoni pokušali oteti njihovu mamu i sestru iz grada, ali da ih je on zaključao u La Chusmiti. Leon kaže Tigreu da odlazi, da mora iskopati novac i da ga mora sresti kod zidina. María Nieves priča i budi se. Doktor Arias kaže da je to dobar znak. Cecilia i Antonio komentiraju vijest o Fidelu Castellu da je on švercer drogom i Gonzalov prijatelj.

182.epizoda - petak 15. listopada
Santos i Leon pucaju u isto vrijeme i Leon pada mrtav na tlo. Tigre viče da je Santos kukavica i ubojica. Altagracia kaže Mariseli da ode u Altamiru, jer je ništa ne sprečava da ode. Cecilia kaže Antoniju da je dala dijete Encarnacion da je pridrži i da joj se on ispričao. Antonio kaže Ceciliji da je sretan što je ima.Melquiades kaže Barbari da je čuo pucnjeve i zabrinut je za Santosa. Facundo kaže El Sapu da se opusti sa ženom. Santos dolazi u Pernaleteovu kuću i predaje Tigrea. El Sapo kaže Pernaleteu da ide sa Santosom u ured poručnika.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju