Kraljica sapunica Edith González donosi strast, mržnju i ljubav u popularnoj telenoveli.

163. epizoda, ponedjeljak 4. listopada
Lucia je umrla. Cijela je njezina obitelj zbunjena i u tuzi. Encarnacion je očajan i u svojoj tuzi optužuje Antonija za smrt svoje kćeri. Lucijin pogreb je jako tužan i na njemu nema jedino Cecilije. No za to navodno postoji dobro i logično objašnjenje; navodno je odana obećanju koje je dala Luciji da će se brinuti za njezino dijete i Antonio joj je zahvalan za to. Gonzalo koristi Antonijevu duboku bol i daje mu da potpiše neke papire, a da ih nije ni pročitao. S druge strane, Barbara shvaća da je izgubila dijete i kad toga postane svjesna, potpuno poludi i kune se da će se osvetiti svima koji su joj naudili.

164. epizoda, ponedjeljak 4. listopada
Santos opet podsjeća Barbaru da to nije njezina kuća i da bi trebala otići. Marisela se opet suprotstavlja Santosu i brani Barbaru. Gonzalo šalje poruku El Sapu preko Facunda da je njihov odnos poslovan i neka se ne pojavljuje ondje gdje je on. Encarnacion je izvan sebe zbog Lucijine smrti, vrijeđa Ceciliju i prijeti Antoniju da će mu oduzeti kćer. Genoveva vrlo jasno objašnjava Pajaroteu svoju ljubavnu situaciju.

165. epizoda, utorak 5. listopada
Barbara uvjerava Gonzala da hitno moraju maknuti Mariselu iz Altamire. Za to vrijeme, Santos i Marisela strastveno se ljube, sve dok ona ne reagira i kaže mu da to nije u redu, da ona ne želi povrijediti svoju mamu. Pajarote od Federice sazna da će postati otac i trči Genovevi da se suoči s njome. Gonzalo vodi Mariselu na plažu, na okupljanje guvernera. Santos se prisjeća što je obećao Mariseli – da će je odvesti da vidi more. Kad to čuje, poludi i krene za njima.

166. epizoda, utorak 5. listopada
Barbara napokon stiže na plažu, ali ne može ništa učiniti i počne jaka oluja. Santos i Marisela moraju provesti noć na obali mora u maloj kolibi. To im nimalo ne smeta. S druge strane, Antonio saznaje da je Genoveva trudna i da nosi Pajaroteovo dijete. No Genovevi to nije dovoljno. Njoj je dosta Pajaroteova šovinističkog stava i odbija prošnju. Santos i Marisela provode prekrasnu noć zajedno i s vremenom njihova ljubav postaje sve jača.

167.epizoda, srijeda 6. listopada
Barbara pravi scenu pred Mariselom kako bi se ova loša osjećala i ispala kriva. Gonzalo upozorava Santosa da mu neće dopustiti da mu otme Mariselu. Pajarote kaže Genovevi da joj nikad neće dopustiti da upravlja njegovim životom i ode. Cecilia kaže Antoniju da se on mora brinuti o sebi i da ne smije dopustiti da ga itko vidi. Odvjetnik kaže Encarnacion da će saznati nešto više o njegovu zetu.

168. epizoda, srijeda 6. listopada
Santos zamoli medicinsku sestru da donese konop kako bi zavezao Barbaru. Antonio naređuje Encarnacion da pusti njega i Ceciliju na miru. Marisela kaže Gonzalu da će se vratiti Santosu. Arias potvrdi Santosu da Barbara nije trudna.Pajarote ostavlja Celeste u hotelu i ova se razbjesni. Barbara vidi Santosa kako odnosi njezinu odjeću s imanja i kaže mu da ona odlazi. Mondragonovi dolaze u Gran Hotel i vide Celeste kako razgovara s djevojkama. Marisela kaže Antoniju i Ceciliji da ona odlazi u Altamiru. Santos ne vjeruje kad mu Barbara kaže da je Marisela znala da je izgubila dijete.

169. epizoda, četvrtak 7. listopada
Santos kaže Mariseli da je Barbara rekla da joj je bila saveznica. Barbara kaže Facundu da ga neće ubiti ,jer joj služi kao kurir. Gonzalo se ispriča Antoniju, jer je dvaput naplatio isto i kaže mu da nije baš sabran. Santos izbaci Mariselu iz Altamire. Antonio poljubi Ceclijiu i netko ih poslika. Encarnacion se razbjesni kad sazna da je Antonio predao zahtjev za zabranu susreta.

170. epizoda, četvrtak 7. listopada
Marisela kaže Genovevi da su uz Fidela Castella svi u opasnosti. Barbara, isfrustrirana, jer nije našla El Sapa, naredi svojim ljudima da sve spale. Melesio upozori Santora i kaže mu da se iskreno nada da nije prekasno da vrati svoje voljene kad prođe ovaj bijes. Sapo i Facundo puštaju štakore u pogone mliječne industrije. Gonzalo naredi inspekciji da pregledaju pogone.

171. epizoda, petak 8. listopada
Marisela opet kaže Santosu da se neće vratiti u Altamiru s njime. Barbara naredi Melquiadesu da prati sve pokrete El Sapa. Santos kaže Antoniju da ako bude istraživao, vidjet će da je Gonzalo sabotirao tvornicu mliječnih proizvoda. Encarnación je imenovan predsjednikom i naređuje da se tvornica zatvori. Antonio potvrđuje da je Gonzalo pozvao higijensku inspekciju. Marisela kaže Santosu da ne želi imati ništa s njime. Barbara brani Santosa pred seljacima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju