Iako se njezin lik u seriji 'Dona Barbara' neće udati za ljubav svoga života, meksička glumica krajem rujna je izrekla sudbonosno ‘da’.

Iako se njezin lik u seriji 'Dona Barbara' neće udati za ljubav svoga života, meksička glumica i protagonistice ove popularne serije, Edith Gonzalez krajem rujna je izrekla sudbonosno ‘da’ svom odabraniku Lorenzu Lazu. Ova ‘kraljica sapunica’ ujedno će i na ekranu Nove TV krajem listopada završiti svoju priču o moćnoj ženi Barbari koja je pokorila barbarsku zemlju.

U čak 190 nastavka Edith Gonzalez je utjelovila lik snažne žene koja je unatoč životnim nedaćama uspjela opstati u muškom svijetu, a ova telenovela, nastala prema istoimenom romanu Romula Gallegosa, uspješno je ukazala na sukob ruralnog područja i njenih stanovnika s modernom civilizacijom koja sa sobom donosi nova pravila i zakone. Hoće li Dona Barbara kao i Edith Gonzalez ipak pronaći svoj mir ili će i dalje nastaviti kroz život svojim barbarskim metodama gledatelji mogu saznati uskoro na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju